Denne dama trosset alle anbefalinger og gjorde noe ingen har gjort før!

Er det et navn du skal lære deg innen økologisk hudpleie, er det Jasmi Bonnèn.

Jasmi Bonnèn står bak et merke som vi er utrolig stolte over å føre, nemlig Nuori, som er verdens første ferskvare hudpleie.
Men hvorfor gjør man noe så risikofylt som å starte et merke bestående av ferske ingredienser? Grunnlegger Jasmi Bonnen hadde gode grunner til det, selv om hun ble fortalt utallige ganger at det var galskap å prøve på noe sånt. 

Jasmi jobbet nemlig i LÒrèal da det kom nye regler for merking av produkter. Alle produkter skulle begynne å merke utløpsdato. Men regelen hadde et unntak: Dersom produktet hadde et hylleliv på 30 måneder eller mer så slapp man å merke produktet med utløpsdato. Effekten av dette ble at et hylleliv på 30 måneder eller mer, ble den nye standarden. Jasmi syntes dette var en ganske lang hylletid og begynte å gjøre research på hva som skjer med ingrediensene i et produkt over tid. Hun ble svært overrasket når hun oppdaget at mange av de vanligste aktive ingrediensene vi bruker, som vitaminer, mister mye av effekten sin allerede bare noen måneder etter at de settes sammen, på grunn av oksidering.  Hun så også at man brukte mye syntetiske konserveringsmidler for å holde produktene stabile over en lang periode. Med denne kunnskapen ble Jasmi mer og mer overbevist om at markedet trengte en hudpleielinje med ferske ingredienser.
Hun bestemte seg for å slutte i sin komfortable corporate jobb og bli entreprenør! I 2015 ble Nuori født, og det Jasmi har fått til er å lage fantastiske, luksuriøse og lekre hudpleieprodukter som i dag selges i over 20 land. 
Alle Nuori produkter fersklages i små batches hver 10-12 uke i Danmark, og shippes kjapt til forhandlerne slik at de kommer på hyllen så fort som mulig. Dette er ikke produkter du skal spare på! Når du kjøper et Nuori produkt skal du bruke det opp ila de tre neste månedene, så får du nyte den gode effekten av ferskvare! 

Nuori Perfecting Facial Oil 20ml

Nuori Lip Treat 15ml

Nuori Supreme-C Serum Treatment 2 x 10ml

Skriv melding

Abonner Til toppen