Derfor bør du bruke en lotion

De fleste opplever å være mindre tørre i huden om sommeren, men sommeren bringer med seg sine helt egne utfordringer: huden trenger nok fukt, beskyttelse og næring etter å ha vært utsatt for sol, svette, saltvann eller klorvann. En utmerket måte å gjøre dette på er å innføre lotions, også kalt essenser, i hudpleierutinen sin.

Essenser føles like lette som vann og trekker superraskt inn i huden, med et silkemykt og friskt resultat. De virker fuktgivende, anti-aging og bidrar til å gi huden en sunn og vakker glød. De er også perfekte å bruke som en base for å få en makeup som sitter som støpt og holder lenge.

Klappes inn i huden med fingrene eller påføres med en bomullsdott etter toner, morgen og kveld. Etter essensen påføres serum, kremer og oljer, slik at essensen fungerer som et transportsystem og hjelper disse med å trekke dypere inn i huden. Slik får du enda mer ut av produktene du bruker! Dette er våre favorittessenser:

La Prairie Skin Caviar Essence-In-Lotion

En kraftig essens fra La Prairie som gjør huden supermottakelig for påfølgende hudpleieprodukter. Virker oppstrammende og fuktgivende samtidig som den minimerer synligheten av porer og gir en frisk og behagelig følelse på huden. Over tid forbedrer den fastheten og elastisiteten til huden.

 

Sisley Sisleÿa Essential Skin Care Lotion

Sisleÿa sin essens gjør huden plumpet, strålende og er en fuktbombe. Den trekker raskt inn i huden og gir et boost av essensielle hudpleieingredienser, slik at hudtonen blir frisk og jevn, synligheten av fine linjer reduseres og hudteksturen forbedres. Over tid bidrar den til en hud som fremstår som synlig yngre.

 

La Mer Genaissance The Infused Lotion 

En av våre aller mest potente essenser kommer i en krem-infusert vannformulering som blir som fløyel på huden. Huden blir umiddelbart synlig fuktet, næret, plumpet og preppet for videre pleie, og den leverer kraftige anti-age-resultater. Bidrar til å bekjempe synlig irritasjon raskt så huden blir jevn og myk, og føles luksuriøs på huden. Styrker huden og gjør den mer motstandsdyktig mot ytre stressfaktorer. 

 

 

 

Omorovicza Omoressence

Dette ansiktsvannet er silkemykt og superlett, og beroliger, balanserer og fukter huden. Huden blir preppet for videre hudpleie, får forbedret evne til å trekke til seg og holde på fuktighet, og får forebygget skader fra ytre miljøfaktorer som forurensning og UV-stråler.

 

Giorgio Armani Crema Nera Extrema Acqua Pantelleria Essence

En fuktgivende essens med anti-age-egenskaper som gir energi til sliten hud. Stappfull av regenererende ingredienser som gjør huden myk og øker dens elastisitet. Infusert med vitamin E og grapefruktekstrakt.

 

La Mer The Treatment Lotion

La Mer sin energigivende, oppfriskende og fuktgivende essens gjør huden myk og forbedrer hudens tekstur og tone. Gir umiddelbar glød og er et uunnværlig steg i en La Mer-hudpleierutine. 

 

 

 

Kiehl’s Iris Extract Activating Treatment Essence

Kiehl’s Iris Extract Activating Tratment Essence inneholder blomsterekstrakter som forbereder og primer huden samtidig som den gjør huden myk og strålende. Booster hudens naturlige eksfolieringsprosess og fremmer et forynget utseende.

 

 

Chanel Hydra Beauty Micro Liquid Essence

Et herlig lett ansiktsvann som forfiner og fukter huden intenst. Gir liv til sliten hud og forsterker effekten av påfølgende hudpleie.

 

 

Kom innom oss eller ring 22 44 61 42 for å handle

Skriv melding

Abonner Til toppen