Derfor bør du peele huden din

For å holde huden jevn, vakker, fri for tette porer og røde prikker, er det nødvendig å peele huden hver uke.
For de fleste er det tilstrekkelig å peele huden én gang per uke slik at huden holdes ren og fri før overflødige, døde hudceller. En voksen hud, det vil si fra 40 år og oppover, kan peele huden opp til to ganger per uke, men ikke hvis huden er tynn eller sensitiv.

Hensikten med peelingen er å få bort døde hudceller på overflaten slik at huden fornyes, stråler og holdes ren. Peelingen kan du gjøre etter at du har renset huden din, gjerne om kvelden før du skal legge deg.
Hvis man aldri peeler huden, blir den over tid seende ganske gusten ut. Porer virker større, makeup sitter dårlig og huden ser generelt ustelt ut. En voksen hud vil i tillegg se eldre ut. Man får også dårligere effekt av hudpleieproduktene man bruker om man ikke peeler jevnlig fordi produktene ikke trenger like godt gjennom de døde hudcellene.

Alle hudtyper trenger en viss form for peeling siden huden vår kontinuerlig produserer nye hudceller, men en stor poret, voksen eller uren hud trenger mer peeling enn en finporet, ung porselens hud. Det aller viktigste er å peele en voksen hud da cellefornyelsen går saktere med årene og jevnlig eksfoliering vil også stimulere cellefornyelsen.

Når du har peelet huden, er den åpen og sårbar, da er det viktig å gi huden god pleie.
Man bør alltid bruke gode fuktighetsserumer eller en fuktighetsmaske etter peeling. Man skal aldri peele huden og ikke påføre noe etterpå. Huden er da forsvarsløs og fri for beskyttende olje.  Masker vi anbefaler etter en peeling kan du se her.

For å få en jevn og fin brunfarge er det svært viktig å peele huden jevnlig.

Amazing Space Juicy Mandarin Sorbet Enzyme Exfoliator

Passer til alle hudtyper. Tåler huden din litt røff behandling, og om du er glad i peeling masker som biter litt så er dette masken for deg.

Juicy Mandarin Sorbet fra Amazing Space er en skikkelig tøffing, som ikke er redd for å ta i ett tak. I løpet av noen minutter har den peelet både på enzym måten og den mekaniske måten. Det er akkurat som den sier ” Vil du ikke, så skal du”.

Amazing Space Juicy Mandarin Sorbet Enzyme Exfoliator

La Mer The Refining Facial 

Sur havleire sørger for en dyp rensende eksfoliering. Kvarts krystaller og diamant pudder polerer hudens overflate. Kan legges på ren hud i 5-10 min som en dyprensende leir maske.

Amazing Space Miracle Mask Deep Micropeel Effect 

Mikro-exfolierende maske, for alle med unntak av veldig sensibel hud.

Oppstrammende ansiktsmaske, der forfiner porene/strukturen og dybdepleier med en effektiv cocktail bestående av glykolsyre, citrussyre og melkesyre samt salisylsyre. Squalene voks bløtgjør og pleier. Virker avbalanserende på huden, renser og booster hudens naturlige regenererings prosess. Bedrer effektivt linjer, rynker, grove porer, arr, hyper-pigmentering og uren hud.

Under maskens virketid kan du kjenne “prikking”/ lett svie og huden kan blusse, bli rød i timene etter bruk. Dette skyldes de aktive ingrediensene samt den lave ph-verdi på 3,8.

Amazing Space Miracle Mask Deep Micropeel Effect

La Prairie Cellular 3-Minute Peel. Cellular 3-Minute Peel er en ukentlig hudfornyende soft-peel maske som fjerner døde hudceller fra overflaten. Du får en profesjonell børste for påføring og den inneholder en cocktail av eksfolierende komplekser for å fremme en fornyet, frisk og strålende hud. Gang etter gang virker porene mindre, huden føles og ser fastere ut, linjer og rynker reduseres og du har en strålende glød.

La Prairie Cleansing Products Essential Exfoliator.  Mild skrubb som etterlater huden klarere, forfinet og med en vakker glans. Alle hudtyper.

Kiehls Epidermal Re-texturizing Micro-dermabrasion. Denne avanserte behandlingen har en svært effektiv eksfolierende kvalitet som gir en umiddelbar hud jevnende effekt. Bidrar også med å redusere porestørrelse og misfarging. Over tid blir ansiktslinjer redusert og hudens struktur er betydelig jevnere og klarere. Denne poleringskremen er laget av knust mikroskjell fra havsand.

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen