Det enkleste trikset for å holde huden sunn og vakker

Den kanskje viktigste og beste tingen du kan gjøre for å holde huden din ung og vakker – og frisk! – er å bruke en solkrem i ansiktet hver eneste dag. Det virker kanskje kjedelig, og unødvendig når solen ikke engang titter frem, men UV-stråling kan faktisk stå for opptil 80% av prematur (for tidlig), synlig aldring av huden. Forebygging av solskader og rynker ved hjelp av solkrem er derfor noe av det som virker mest effektivt, i tillegg til at det forebygger hudkreft.

La Prairie Cellular Swiss UV Protection SPF 50

La Prairie Cellular Swiss UV Protection SPF 50 er et lett, beskyttende og behandlende produkt i ett. Brukes over fuktighetskremen og tilbyr daglig beskyttelse mot eksponering for UVA, UVB og miljøforurensning, samtidig som den aktivt motvirker aldringstegn.

Sisley Super Soin Solaire Facial Sun Care SPF 30

Perfekt å bruke de første gangene man er er i solen. Solbeskyttelse til ansiktet for alle hudtyper. Kombinasjonen av aktive planteekstrakter, E-vitaminacetat og essensielle oljer er med på å holde huden smidig, glatt og fuktet. Produktet har en fin og glatt konsistens, så den er lett å påføre og føles luksuriøs på huden. Kommer også med farge, i nyansene golden, amber, colorless og natural.

 

 

 

 

 

Sisley Sunleÿa G.E. Age minimizing global sun care SPF 30+++

Virker som et anti-aging-skjold for huden, forebygger og behandler rynker og fine linjer, pigmentflekker, dehydrering og tap av fasthet. Etterlater huden med en strålende og holdbar brunfarge. Frisk og silkeaktig tekstur som absorberes raskt.

Kiehl’s Ultra Light Daily UV Defense Aqua Gel Sunscreen SPF 50  

Fukter, beskytter og pleier med SPF 50 PA++++. Gir høy beskyttelse med en lett, behagelig tekstur, og er testet under fuktige forhold. Gir et matt resultat og føles jevn på huden.

Omorovicza Mineral UV Shield SPF 30 

Mineral UV Shield SPF 30 er en fysisk solkrem som beskytter og reparerer huden uten  å tette porene eller lage irritasjoner.

Vitamin C reduserer effekten av solskader og de lysreflekterende mineralene og titandioksid glatter ut linjer og ujevnheter og etterlater huden med en glatt og matt overflate.

 

Rudolph Sun Organic Sun Face Cream SPF 30

Organic Sun Face Cream SPF 30 er en rik og pleiende krem, som beskytter sart hud i ansiktet optimalt mot solens skadelige UVA- og UVB-stråler. Inneholder naturlige aktive ingredienser – bl.a. kamille som lindrer og beroliger.

 

The Organic Pharmacy Cellular Protection Sun Cream SPF 30

En naturlig mineralsolkrem som kombinerer titandioksid og sinkoksid for å gi beskyttelse mot UVA og UVB-stråler. Ingen nanopartikler, bare fint mikroniserte mineraler som beskytter huden mot for tidlig aldring og solskader. Også fylt med aloe, nyperose, sheasmør og kalendula som gir næring og beskytter. Dufter himmelsk!

Kiehl’s Butterstick Lip Treatment SPF 25 

Kiehl’s Butterstick Lip Treatment med SPF 25  fås både med og uten farge, og gir opp til 12 timers fuktighet til leppene.

Rudolph Sun Organic Sun Stick SPF 50

Rudolph Care Organic Sun Stick er en solstift med høy UVA- og UVB-beskyttelse (SPF 50). Beskytter effektivt lepper, ører, nese, nakke og andre områder som er særlig utsatte i solen.

 

Skriv melding

Abonner Til toppen