Det perfekte, effektive renseproduktet for sommeren

Om sommeren vil vi ofte ha en rask og enkel hudpleierutine. Kultproduktet micellærvann er et fantastisk multiprodukt som renser huden, fjerner selv vannfast makeup, og fjerner smuss og skitt samtidig som det fukter og pleier huden. Det passer til alle hudtyper og er spesielt velegnet for sensitiv hud.

Micellærvann inneholder molekyler som binder seg til urenheter og trekker dem ut av huden, så huden blir ren samtidig som den ikke blir strippet for de gode oljene vi trenger. Etter rens føles huden silkemyk. Dette er favorittene vi sverger til:

Biologique Recherche Eau Micellaire Biosensible

Et micellærvann som rengjør huden ved hjelp av ingredienser som drar opp urenheter fra underhuden som en magnet. Mer skånsom mot huden enn springvann og ideell for selv den aller mest sensitive og tørre huden, samt hudtilfeller med rosacea. Finnes også i 250ml.

Chanel L’Eau Micellaire Anti-Pollution Micellar Cleansing Water

Chanels nye micellærvann L’Eau Micellaire fjerner selv vannfast sminke, smuss, UV-filter og forurensning i ett enkelt trinn. Den renser huden samtidig som den respekterer hudens pH-nivå, og er laget for alle hudtyper. Spesielt velegnet for følsom hud.

Kom innom butikken eller ring oss på tlf. 22 44 61 42 for å bestille

La Mer The Cleansing Micellar Water

En rens som fjerner makeup, urenheter og forurensning som har satt seg på huden i løpet av dagen. Samtidig med å rense huden gir den også fukt og beroliger den. Mikrokapsler med marine næringstoffer og næring fra The Miracle Broth fukter og fornyer huden, og er et perfekt trinn i La Mer sin hudpleierutine.

La Prairie Crystal Micellar Water Eyes Face

Crystal Micellar Water fjerner alt av smuss og makeup uten bruk av vann, og beskytter huden med en rik blanding av antioksidanter. Huden blir renset, fuktet og beskyttet i ett steg. Resultatet er en ren, frisk og beroliget hud med en hydrert og sunn utstråling.

Omorovicza Peachy Micellar Cleansers

Peachy Micellar Cleansers er tynne pads mettet med et ultramildt og naturlig micellær-vann, og gjør rens av huden til en lek! Fjerner skitt, smuss, fett og makeup, inkludert vannfaste produkter. Huden etterlates helt ren og forfrisket, uten behov for å skylles. Dufter mildt av fersken og patchouli, og inneholder rosevann som er kjent for å berolige og styrke selv den mest sensitive huden.

Khiel’s Herbal-Infused Micellar Cleansing Water

Et mildt micellærvann som fjerner sminke, skitt og smuss med en effektiv urte-infusjon som også tilfører huden fukt og etterlater den myk og ren. Passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Amazing Space Precious Crystal Water 3-in-1 Facial Cleanser

Rensende krystallvann både til ansikt, hals og øyeområdet med pleiende hvit geranium, grønn te og rensende perlemor. Renser huden skånsomt og grundig for fett og smuss, samt ansikts- og øyemakeup da den inneholder rensende perleessens og antibakteriell rosmarin.

Biotherm Biosource Eau Micellaire Water 2-in-1

Rensevann og makeupfjerner i ett produkt med praktisk pumpe, som renser huden og fjerner makeup. Passer også til sensitiv hud.

Skriv melding

Abonner Til toppen