Det perfekte renseproduktet for vinteren

Sisley Radiance Foaming Cream

Et helt nytt renseprodukt fra Sisley som effektivt fjerner sminke, døde hudceller, smuss, forurensning og samtidig er skånsomt, pleier og nærer huden. Med en delikat og skummende tekstur som blir til krem når den masseres på huden. Passer til alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Etterlater huden strålende og frisk, ren og vakker. Tørker ikke ut huden, så den føles myk, smidig og behagelig etter skylling.

På Sisleys hjemmesider har produktet fått følgende anmeldelse av en kunde:

“A spectacular product! Foam cleanser that transforms to a cream to cleanse and refresh the face. (…) it deeply but gently removed makeup and left skin feeling invigorated, with a smooth silky texture, ready to apply nighttime skin care or for a fresh application of makeup.”

 

Sisley Gentle Brush Face and Neck

For å få enda mer ut av Radiance Foaming Cream anbefaler vi å bruke den sammen med Sisley Gentle Brush Face and Neck, et perfekt redskap til grundig og dyptgående rens. Det er en skånsom børste som er spesielt designet for å fremme virkningen av skummende renseprodukter. Den brukes daglig til å løsne urenheter, fjerne døde hudceller, stimulere huden og klargjøre den for påfølgende hudpleieprodukter. En myk og behagelig børste som er enkel å bruke.

 

Skriv melding

Abonner Til toppen