Slik holder du deg fresh og vakker hele dagen

I mai er det mye som skjer både sosialt og med alle fridagene vi har så ofte er vi på farten fra morgen til kveld. Da er det noen ting  vi bør ha med oss i vesken så vi kan freshe oss opp litt i løpet av dagen.

Her er våre tips:

Giorgio Armani Beauty Armani to Go

Armani to go er en foundation som gjør huden glødende, jevn og vakker og som du kan bruke når som helst og hvor som helst.

La Mer Soleil-Lip And Cheek Tint- Coral Glow

Kremet rouge og lebestift i ett. Denne blandingen av glødende pigmenter med nærende olje gir huden et raskt hint av sunn farge. Perfekt å ha med i vesken.

BYREDO Blanche Perfume Oil Roll-on

BYREDO Blanche Perfume Oil Roll-on er ren og enkel, men med en ekstrem karakter. Hvit rose, fiol, peoner og sandeltre gir en forførisk parfyme. Liten og praktisk reisestørrelse.

Oribe Dry Texturizing Spray

Større, bedre, og et fullkomment glamorøst hår. Denne usynlige tørrsprayen gir utrolig volum og sexy tekstur. Perfekt for å få et nytt løft i håret, og liten til å passe i vesken.

Biologique Recherche L’Eauxygénante 

Denne fuktighetsgivende ansiktssprayen stimulerer huden og omslutter den i et beskyttende slør. Beskytter huden mot forurensning og klimaendringer, noe som gjør den ideell når du reiser. Fikser sminke og lysner opp huden. Kan sprayes flere ganger daglig om nødvendig.

TOM FORD Lip Lacquer Vinyl

Lipgloss som glir lett over leppene med glitrende glans som holder i timevis. Bruk lipglossen alene eller over en lebestift dersom du ønsker en fyldigere look.

Julisis Gold Handmulsion Day

Julisis Gold Handmulsion Day er en ekstremt effektiv, ikke-oljete håndkrem som alltid bør være innenfor rekkevidde i vesken.

Kjær Weis Radiance

Highlighter Radiance fra Kjær Weis er perfekt å bruke på kinnben, nese, under øyebryn eller som en krem skygge alene. Den etterlater et ungt og friskt uteseende. Den varmen perle fargen er utrolig fin på huden, den smelter lett inn og du kan lage den både transparent og tett.

Sisley Phyto-Touch Sun Glow Gel Body 

En bronzer gel som gir en fantastisk og instant glød til huden. Smør den på armer og ben som er synlige.

Skriv melding

Abonner Til toppen