Derfor bør du velge silke.

Foto: Jennifer Behr

Visste du at silke kan forhindre aldring og beskytte huden og håret ditt mot skader og slitasjer?

Silke er et naturmateriale som inneholder naturlige proteiner og aminosyrer som bidrar til å fukte og beskytte huden, som igjen hjelper mot dehydrering og aldring. Stoffet har mindre friksjon enn andre materialer, som bidrar til å redusere skader og slitasje på hud og hår. Det er et pustende stoff som er temperatur-regulerende, noe som hjelper mot overoppheting og svette. I tillegg er det allergivennlig og helt ypperlig for allergikere og folk med sensitiv hud. Kort oppsummert vil silke ta vare på, pleie og beskytte både huden og håret ditt i motsetning til mange andre materialer. Hos oss finner du flere produkter i silke og som bidrar til at både hud og hår vil leve sitt beste liv hånd i hånd med sin nye skjønnhetsparner.

Holistic Silk Pure Silk Anti-Ageing Eye Mask – Navy Levender Scented

Steng alt lys ute, finn roen og få en god natts søvn med de nydelige sovemaskene fra Holistic Silk. Dette merket lager flere lekre produkter i silke, som blant annet deres sovemaske som er fylt med lavendel som virker beroligende på kropp og sinn. I tillegg beskytter den huden din, holder på fuktigheten, og er temperatur-regulerende. Modellen “Pure Silk” er i 100% silke både på innsiden og utsiden, som vil forhindre slitasje mot huden som kan komme av friksjon fra materialet. Velg den med strikk bak, eller den du knyter om du ønsker å kunne justere selv hvordan den sitter på. Maskene kommer i flere farger, og finnes både med og uten fyll.

Holistic Silk Pure Mulberry Silk Anti-Ageing Pillowcase – Cream

Holistic Silk lager også putetrekk i 100% silke. Dette vil bidra til å bevare fuktigheten i huden og håret ditt, som igjen hjelper mot dehydrering og aldring. I tillegg vil silken forhindre skader og slitasje på hud og hår som kan komme av friksjon fra materialet. Putetrekket finnes i flere farger, hvor du kan matche putetrekk og sovemaske hvis det er ønsket.

Ta vare på håret ditt og velg hårpynt i silke.

Å velge hårpynt i silke vil skåne håret ditt mot skader og slitasjer grunnet friksjon fra materialet produktet er laget av. I tillegg vil silke holde på fuktigheten og ikke virke uttørkende på håret ditt.

Hos oss finner du Jennifer Behr, et merke som lager fantastisk hårpynt og smykker, som blir håndlaget på et lite atelier i Brooklyn New York. I alle ledd er bærekraft og kvalitet i fokus, og produktene blir laget med lokale materialer. Kom innom butikken vår på Bygdøy allé og sjekk ut vårt store utvalg av hennes produkter, eller ring butikken så hjelper vi deg over telefon.

Under finner du bilder på tre av våre hårbøyler som er laget i silke.

Natasha Headband i silke, NOK 2600,-

Kommer i flere farger.

Tori Headband i silke, NOK 2475,-

Kommer i flere farger.

Mimi Headband i silke og krystaller, NOK 6500,-

Kommentarer

[…] Visste du at silkeprodukter også er bra for huden din og har en anti-age effekt? Les mer om hva silke kan gjøre for deg i dette innlegget. […]

Skriv melding

Abonner Til toppen