Dette er våre favorittblusher akkurat nå

Den hotteste makeuptrenden akkurat nå er enkel: så lite og så naturlig makeup som mulig, og sunn glød. “No makeup”-makeup kan virke vanskelig å få til hvis man ikke vet hvor man skal starte, men vi har samlet noen tips og triks som hjelper deg med å komme igang.

En sunn og god hud er selvfølgelig viktig for å få et godt resultat. Riktig hudpleie danner grunnlaget, og en hudpleiebehandling hos oss gir deg et fantastisk utgangspunkt for strålende hud denne våren og sommeren. CC-kremer eller andre fargede dagkremer er topp for å gi deg en jevn hudtone uten å virke for dekkende, og flere av disse inneholder i tillegg solfaktor.

Noen av våre favoritter er Juice Beauty Stem Cellular CC Cream, Giorgio Armani Beauty Prima CC Cream, Sisley Tinted Moisturizer, La Mer The Reparative Skintint, og Omorovicza Complexion Perfector. De fremhever hudens naturlige skjønnhet og virker som en “second skin”.

Ett makeup-produkt som kan gi deg det lille ekstra du trenger for å se superfresh ut er blush. I sommerhalvåret elsker vi å bruke kremblush, som er utrolig lett å påføre, gir et vakkert, naturlig og holdbart resultat, og kan redde selv det blekeste fjes. På dager hvor du skal bruke kun ett makeup-produkt bør du gå for blush! Påføres i kinnene og på kinnbena med fingertuppene, eller for eksempel med RMS Beauty Skin2Skin Blush Brush. Du er selvfølgelig velkommen innom oss hvis du vil ha tips fra en av våre makeupartister om påføring eller fargevalg.

Dette er våre beste kremblusher:

 

 

RMS Beauty Lip2Cheek

  

 

TOM FORD Shade & Illuminate Cheeks

 

Sisley Phyto-Blush Twist

 

Kjær Weis Cream Blush

 

Juice Beauty PHYTO-PIGMENTS Last Looks Cream Blush

 

The Organic Pharmacy Sheer Glow Liquid Blush

 

Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Colour Stick

Kom innom butikken eller ring oss på 22 44 61 42 for å bestille.

Skriv melding

Abonner Til toppen