Dette må du ha med deg i sommerferien

Sommerferien nærmer seg for mange, og da er flere av oss som reiser bort. Enten til hytta, eller ut i det store utland. Uansett er det et par ting vi her på Gimle Parfymeri synes alle må ha med seg.

1. Solkrem for ansikt og kropp. Dette er jo faktisk noe av det viktigste vi kan ta med oss. Vi må beskytte huden vår mot solen. Vår favoritt solkremer er:

Sisley Sunleya Anti-age SPF 30, fuktighetskrem, anti-age pleie og solbeskyttelse i ett.

Omorovicza Mineral UV Shield SPF 30, er en fysisk solkrem som beskytter og reparerer huden uten  å tette porene eller lage irritasjoner.

Rudolph Sun Organic Sun Face Cream SPF 50, for de som ønsker høy faktor med naturlig beskyttelse.

La Mer The Reparative Body Sun Lotion SPF 30

Denne luksuriøse solkremen absorberes raskt og gir bredspektret UVA / UVB beskyttelse og kraftige anti-aging fordeler. Vakker glød mens huden blir beskyttet og fuktet.

Sisley Super soin Solaire Youth Protector 30 SPF

Sisley super Soin Solaire Youth Protector SPF 30 er en silkeaktig melk som etterlater huden smidig og myk, og som bringer frem en strålende brunfarge. Spray funksjonen fører til en praktisk og jevn fordeling, og eteriske oljer av lavendel og geranium gjør at den lukter vidunderlig.

Sisley Summer Body Oil SPF 15

Kroppsolje Solpleie SPF 15 er en silkeaktig olje som etterlater huden myk og avslører en strålende brunfarge. Naturlig duftende av lavendel og geranium. Sololjen beskytter mor skadelige UVA og UVB stråling som vil forebygge tidlig aldring, pigmentflekker og linjer.

 

2. Aftersun

Aftersun er viktigere enn man tror. Det både stopper koke prosessen etter en dag i solen og gjør at fargen holde seg lenger og huden blir næret.

La Mer The After Sun Enhancerer en luksuriøs kjølende gele som umiddelbart fukter og stopper prosessen i en solbrent hud. Den vil i tillegg til å lindre huden gi den en strålende glød, og gjøre huden myk og behagelig.

Rudolph Care Aftersun Shimmer Sorbet

Aftersun Shimmer Sorbet vil fremheve din vakre sommerglød etter en varm dag i solen med et elegant streif av gullstøv.

Sisley Age-Minimizing After-Sun Care, Får den vakre brunfargen til å holde lenger. Aftersun til alle hudtyper. En lindrende og dyptfuktende aftersun til ansiktet. After-Sun Care Tan Extender er spesielt utviklet for å fukte, reparere og kjøle huden like etter du har vært i solen. De reparerende, fuktgivende og gjenoppbyggende egenskaper som finnes i ekstrakt av steviablader, planteglycerin og sheasmør virker lindrende, nærende og myk gjør huden.

3. Hudpleie

Det er utrolig viktig å holde på hudpleierutinene sine selv om man er på ferie. Da er det super praktisk med reisesett

Suki Trial Kit for Nourishment

Med nøye utvalgte pleiende og anti-ageing produkter renser, pleier, fukter, utglatter og beroliger suki­ skin cares complete care for even skin tone den tørre og modne hudtype. Resultatet er en flott og strålende hud!

 

The Organic Pharmacy Discovery/Travel Kit, verdens beste økologisk hudpleie produkter i et lite reisesett.

Juice Beauty Bright Skin Resolutions

Et sett med avansert anti age hudpleie med det beste fra Juice Beauty Green Apple.
Formulert for å effektivt korrigere ujevn hudfarge og redusere synligheten av mørke flekker og misfarging med eplesyre fra økologiske grønne epler kombinert med en potent blanding av peptider, alpha lipoic syre, Q10 og DMAE.

 

 

4. Body scrub med olje

Vi er helt fan av kroppskrubber med olje. Det er to ting i en fantastisk krukke. Huden blir peelet, og samtidig etterlater man huden med nydelig olje som dufter vidunderlig.

Neom Body Scrub Great Day

Grønn mynte og mandarin. Frisk grønn mynte med sitron, mandarinskall og appelsin. Mynte gir energi, samtidig som den motvirker stress. Mandarin løfter humøret, roer kroppen, bedrer sirkulasjonen og styrker immunforsvaret.

 

 

The Organic Pharmacy Cleopatras Body Scrub

En nydelig sanselig sukker og salt skrubb kombinasjon. Det vil skånsomt fjerne døde hudceller, øker blodsirkulasjonen, avgifte og fukter, alt samtidig. Etterlater huden silkemyk.

Omorovicza Gold Sugar Scrub,  er en kroppsskrubb med et hint av gylden dekadanse. Med fair-trade rørsukker jevnes hudens tekstur ved å fjerne døde hudceller.

5.  Sommerduft

Aerin Fragrance Collection Gardenia Rattan

«Gardenia Rattan er som den perfekte sommerdag-den varmende solen, det vakre havet og friske blomster overalt»

 

Pro Fumum Roma ACQVA DI SALE

Duften av en italiensk sommerferie. Behagelig, sval og saltvannsfrisk. Med Myrte, sedertre og tang.

Maison Martin Margiela Replica Beach Walk, Duften av sommer. Bringer minner om late dager på stranden med duften av salt hav og et hint av kokos fra solkremen

6. Sminke

Om sommeren trenger vi ikke mye sminke, men litt må vi ha for å se litt freshe ut. Hold det enkelt, og bruk produkter som holder godt i varmen og som eventuelt er vannfaste.

Giorgio Armani Beauty Eyes To Kill Wet Waterproof Mascara

Giorgio Armani Beauty Eye Tint, er den første flytende øyenskyggen på markede av sin type. Den innovative formelen forvandles fra flytende til fast og fester seg umiddelbart  til øyelokket.

Sisley Phyto-Touche Illusion d’Été, nydelig kremet solpudder som gir en fantastisk glød.

Kjær Weis Cream Blush Sun Touched,

Denne krem rougen får deg til å gløde; den lysner øynene dine og gir ett solkysset utseende, nesten som å komme fra en rask spasertur.

Sisley Sun Glow Gel Gold

Denne friske geleen fanger lyset med sine lysreflekterende pigmenter og kobbergyllene highlights. Den ekstremt fine og ikke-fetende konsistens glir naturlig lett over huden og gir et rent og jevnt resultat.

 

7. Hårprodukter

Beskytt håret ditt i sommer.

Oribe Shine Aprés Beach Spray

Oribe Shine Après Beach (Wave and Shine Spray) er en helårlig teksturspray for bustete, beach-inspirerte bølger med UV beskyttelse. Passer alle hårtyper.

Kiehl’s Olive Fruit Oil Deeply Repairative, Hårkur som gir en dyp, nærende behandling av håret ved å gi liv og gjenopprette glans selv i skadet hår.

BYREDO Mojave Ghost Hair Perfume 
Mojave Ghost er en myk og feminin duft. Duften er som blomsten, hardfør, men allikevel skjør, ekstremt sjelden og vakker.

 

 

8. Solbriller

Vi må ha med oss solbriller, og aller helst flere til forskjellig antrekk.

  • Kyme
  • Anna Karin Karlsson
  • Quay

Sol briller

 

 

Skriv melding

Abonner Til toppen