Dette må du ha med deg i sommerferien

Nå nærmer sommerferien seg og da er det noen ting som er er lurt å ha med seg enten man skal på hytta eller til utlandet.

Toalettmapper

Pakk alle toalettsakene dine i en av Hammann sine fantastiake mapper. Finnes i små og store varianter, i forskjellige farger og skinnimmitasjoner. Eksklusivt for Gimle Parfymeri.

Jenniffer Behr hodepynt eller spenner

Skal du på sommerfest er hodepynten til Jennifer Behr det vakreste du kan pynte deg med. En hvit sommerkjole og en hårpynt som denne er nok. Finnes i mange forskjellige varianter.

Francisca Headband

Solpudder

Solkremer

Peeling

Det er utrolig viktig at vi peeler huden vår etter at den har hatt solkrem på seg en dag. Både for at huden vår skal få puste og for at beskyttelsen skal bli god. Peel huden på morgen før du påfører solkremen fordi etter en dag i solen er huden sårbar og bør ikke peeles.

Til ansiktet:

  • Sisley Buff & Wash Facial Gel, Ren, frisk og strålende hud – hver dag. Eksfoliering for alle hudtyper.
  • Omorovicza Gentle Buffing Cleanser. Skånsomt, men likevel effektivt, eksfolierer denne høytytende rensen raskt og fjerner døde hudceller og urenheter for å gjenopprette en mykere, jevnere og mer glødende hud.

Til kropp:

Farget dagkrem med faktor

  • Omorovicza Complexion Perfector BB Light SPF 20. Omorovicza Complexion Perfector BB Light SPF 20 er hyllet som ”sjønnhetspleiens lommekniv”. Den silikonfrie  Complexion Prefector BB SPF 20 en fuktighetskrem, en foundation, en solkrem, en concealer og antialdringskrem alt i ett.
  • Laura Mercier Tinted Moisturizer W/Spf 20. Laura Mercier Tinted Moisturizer W/spf 20 er en perfekt blanding av hudpleie og sminke som med et hint av farge gir fukt til huden, og glatter ut fine linjer for en naturlig og glødende look. Passer til alle hudtyper. Finnes også i en Illuminating variant.

Aftersun

  • Sisley After Sun Care. En lindrende og dyptfuktende aftersun. After-Sun Care Tan Extender er spesielt utviklet for å fukte, reparere og kjøle huden like etter du har vært i solen
  • La Prairie Soothing After Sun SprayTilfører deilig fukt i huden i 24 timer. Hjelper med å fornye huden. Beroligende ingredienser reduserer hudens rødhet og irritasjon.

Vannfast mascara

  • Guerlain, maxi lash mascara
  • Chanel immitable waterproof

Neglelakk

Neglelakk er et must i sommerferien. Sterke klare farger til hender og føtter. Her er et utvalg fra The Organic Pharmacy

 

 Solbriller

  • Quay solbrillene er utrolig populære og prisen gjør at man kan kjøpe flere farger og fasonger.

Fuktsray

For å freshe opp og holde på fuktigheten i huden som lett tørker ut i solen.

Fuktmasker

Det er utrolig viktig at huden får nok fukt når den har vært utsatt for sol. Det beste er å velge en som man kan ligge med om natten.

La Mer The Lifting and Firming Mask 50ml

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen