Dette produktet kan du bare bruke èn gang i året.

Nytt år og blanke ark. Med en intensiv ampullekur kan du restarte og fornye huden din totalt. En kur inneholder bare de absolutt beste og mest aktive ingredienser og gir enorme resultater. Under kan du lese mer om kurene vi tilbyr.Sisley Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge LA CURE

Sisleys La Cure er en er en fire ukers intensiv anti-age behandling for den voksne huden. På de ukene vil den restarte huden, og gjenopprette både elastisitet og glød. Tretthetstegn viskes ut og huden får ny energi og glød.

Restarter huden og visker
vekk alle tretthetstegnOmorovicza The Cure

Omoroviczas 9 dagers kur passer for en sliten, stresset hud som trenger nytt liv.
En blanding av sandeltre, ginseng og koffein stimulerer mikrosirkulasjonen, reduserer betennelse og eliminerer giftstoffer, mens den forbedrer tone og tekstur. En blanding av nærende oljer styrker lipidbarrieren, gjenoppbygger hudens barriere og reduserer utseendet på fine linjer og rynker. En høykonsentrert dose av Omoroviczas patenterte Healing Concentrate ™ tilfører huden mineraler som gjenoppretter hudens smidighet og elastisitet. Du vil også merke effektene av kuren i lang tid etterpå.

9-dagers ampulleprogram for å fornye
og tilbakestille en sliten, stresset hudLa Mer The Essence Repack

En intensiv 3 ukers behandling med de beste ingredienser La Mer kan tilby. Denne anti-age kuren vil fornye og reparere, samt roe ned irritert og sensitiv hud. Kuren jobber med alle alderstegn i huden, og gir mer energi, og glød.

Fornyer og roer ned en stresset hudNUORI Supreme-C Serum Treatment 

Supreme-C Serum Treatment fra økologiske NUORI passer for deg som ønsker å jobbe med uønsket pigmentering. Kuren vil over 20 dager reparere skader i huden som er forårsaket av ytre påvirkninger og stress. Den lysner pigmenteringer og gir en jevnere hudtone med masse glød.

Gir en jevn hudtone med glød


Skriv melding

Abonner Til toppen