“Dette produktet må alle ha!”

UV-stråling, sigarettrøyk, forurensing.. Huden støter på mange skadelige miljøfaktorer hver eneste dag. Det har selvsagt Sisley tenkt på.

Deres mest geniale produkt noensinne (spør du oss!) All day all year fungerer som et beskyttende skjold mot alle de ytre faktorene som skader huden din, og fører til tidlige aldringstegn. Dette er ikke en solkrem, men et «city-shield» som du legger for å beskytte mot forurensing og UV-stråler til og fra jobb, på café, og mens du sitter på kontoret. Den erstatter ikke solkrem når du skal ut og sole deg, men er et produkt for alle de andre dagene.
All day all year inneholder to innkapslede UV-filter, et fysisk og et biologisk som sammen gir huden din hele 8 timers beskyttelse. Du trenger med andre ord ikke å fylle på i løpet av dagen, slik man behøver med solkrem. Legg den som siste steg i hudpleierutinen din, etter krem, så er den hudens rustning gjennom dagen.


Dette er enkelt fortalt en av Sisleys mest effektive anti-age kremer, en topcoat for hudpleien din, og et must for alle som lever det urbane liv!
Passer for alle hudtyper, og har en delikat tekstur med mild duft av salvie og einerbær.Sisley All Day All Year – Essential Day Care

Skriv melding

Abonner Til toppen