Dette skjer på skjønnhetsfronten i 2016

/*-9*8/

\00-holding-best-beautyss16

Blå sminke

Det mest trendy innen makeup nå er blå detaljer på øynene.

  • Giorgio Armani Beauty Eyes To Kill nr.5 ,  består av 4 matchende farger som gjør det enkelt å eksperimentere og skape akkurat det uttrykket du ønsker. De intense, matte fargene og de lyse, silkeaktige fargene kan mikses og matches på utallige måter. De fløyelsmyke øyenskyggene glir lett over huden, er enkle å bygge opp og tone ut. I tillegg er de utrolig holdbare.
  • Giorgio Armani Beauty Eyes to Kill Solo nr.20,  Det brede utvalget av farger, ulik finish og unike konsistens gir øyemakeup en helt ny dimensjon med et naturlig og sofistikert resultat. De nye øyenskyggene glir lett over huden og er lett og tone og blande takket være den nye fargeteknologien.
  • Sisley Phyto-Eye Twist nr.5, en alt-i-ett øye make-up løsning, øyenskygge + eyeliner. Den store tuppen farger øyelokkene i en lit bred linje, og den er lett å påføre.
    Den er beriket med plantebaserte aktive ingredienser (grønn te, White Lily, Camellia) og beskytter den sarte huden på øyelokkene.

Blue-Eyes-595x446

Knall røde lepper

Nå skal man ha knallfarger på leppene. Røde,coral eller oransje nyanser.

  • Giorgio Armani Beauty Rouge d’Armani nr.400 er en leppestift med en usedvanlig holdbar farge, som verken blekner, renner eller endrer seg, men som derimot sitter vakkert og holdbart på leppene i opptil 8 timer. Kombinert med utsøkt pleie som virker i opptil 6 timer, føles leppene behagelige og myke. Rouge d’Armani gir leppene en mettet, jevn, glatt og satengaktig finish.
  • Sisley Long Lasting Lipsticks 25, Phyto-Rouge Hydrating Long Lasting Lipstick er myk og den fineste struktur. Den gir deg ikke bare en fantastisk dekk, men beskytter og pleier huden med masse fukt. Denne superbehagelige leppestift fås i de vakreste farger og gir deg et feilfritt look, som bare holder, fantastisk dekk med en satinmyk konsistens som glir lett over huden og ikke forsvinner. En skrått skåret leppestift som gir deg en ren og presis definisjon

8199624838_5d789d5c54_o[1]

Glitter øyeskygge

  • Giorgio Armani Beauty Eyes to Kill Eyeshadow,  representerer en innovativ tilnærming til øyenskygge, som kombinerer spektakulære farger med ett look som holder lenge. Opplev ekstra glansfulle, spennende farger, som er enkle å legge. Kan både påføres med en finger eller med børste, og i både våt og tørr form.

 

giorgioarmani_14eyestokillintense005[1]

 

Fletter og hestehaler i forskjellige varianter

Lag dine personlige fletter. Tvinn, flett eller lage en knute. Bruk strikker som gjør noe ut av seg

Jennifer-behr[1]

Fransk manikyr med striper og detaljer

Det mest trendy på neglefronten i år er striper og detaljer over en grunnfarge. Spesielt detaljer med sølv-gullakk er noe vi kommer til å se.

Jonathan Simkhai Spring 2016 Collection

 

 

Hårbøyler og hårbånd

Nå er det er super trendy med store hårbånd og hårbøyler. Vi har mye vakkert og stilig fra Jennifer Behr

2195f9df4042c523cffcbc76154650e1[1]50927862[1]

Gloss over eller strobing

Dette er den nyeste måten å highlighte på. Følg med på bloggen vår så kommer det snart et innlegg om dette.

ss12[1]

 

 

Skriv melding

Abonner Til toppen