Dette var våre septemberfavoritter!

September måned tok oss inn i et sesongskifte og flere har hatt fokus på fukt og pleie av huden. Både Lill-Ann og Lyda har lagt sin elsk på ikoniske The concentrate fra La Mer, og Silje kommer med geniale tips til hendene! Her er våre septemberfavoritter:

Lill-Ann: La Mer The Concentrate 
La Mers The concetrate inneholder tre ganger så mye miracle broth som kremene og dette produktet er som et reparerende plaster for huden! The concentrate gir ekstremt myen fuktighet og glød og kommer til å være en favoritt i hele vinter!

Silje: Biologique Recherche Emulsion Renovatrice Mains og Biologique Recherche Masque Gommage Mains
Håndkrem og håndmaske som er helt perfekt nå som den tørre luften kommer! Først bruker jeg masken som får skrubbet hender og negler godt uten å strippe huden for fukt eller fett. Etterpå går jeg inn med denne herlige rike håndkremen som gir masse fuktighet.

Martine: Augustinus Bader The Body Oil og Augustinus Bader The Body Lotion
Perfekt kombo nå som huden begynner å bli tørr! Disse produktene trekker godt inn, gir masse fuktighet og bevarer sommergløden! Et pluss er at de også jobber mot cellulitter og strekkmerker.

Atifa: Oribe Matte Waves Texture Lotion 
Jeg har akkurat klippt meg kortere, og ønsket å fremheve naturlig fall i håret. Jeg har falt helt for dette produktet som gir en utrolig fin beachlook med matt finish. Veldig enkel i bruk!

Janicke: Giorgio Armani Beauty Luminous Silk Foundation
Sommergløden og fregnene er borte for denne gang og da trenger min lyse hud mer dekk. Jeg ønsker allikevel et naturlig og glødende uttrykk, og da er Luminous silk foundation helt perfekt! Armani har forresten utvidet fargesortementet slik at alle kan finne sin perfekte match.

Karolina: Biologique Recherche Serum T.E.W.L
Dette er et fantastisk serum som reparerer og styrker hudens naturlige beskyttelse mot eksterne påvirkninger, som tørr og kald luft. Ved bruk blir huden myk, strålende og gjennomfuktet. I love it!

Somaya: Giorgio Armani Beauty Eyes To Kill Wet Waterproof Mascara 01 Black
Maskaraen som gjør alt! Denne forlenger vippene, gir volum, OG ser naturlig ut! Den sitter godt og smitter ikke av, men den er fortsatt enkel å rense bort. Et must-have for meg (spesielt på regnværsdager) Jeg har testet mange mascaraer, men jeg kommer alltid tilbake til denne.

Lyda: La Mer The Intensive Revitalizing Mask og La Mer The Concentrate
Disse to liker jeg å blande sammen og sove med! Kjempefin behandling som roer ned en tørr og sensitiv hud.

Marthe: Nannette de Gaspé Youth Revealed™ Eyes
Jeg kan tidvis være dehydrert under øynene som gjør at concealeren striper seg lett og som gjør at jeg ser litt sliten ut rett og slett! Denne tørre øyemasken er den perfekte quick-fix som gir intens fuktighet og et opplagt utseende kjapt og helt uten søl.

Skriv melding

Abonner Til toppen