Dette vil kundene våre ha nå

November er godt i gang, og det er tydelig at kundene våre vil ha litt ekstra glød i denne litt triste og mørke måneden. Her er noen produkter vi ser folk har på ønskelisten nå.

Giorgio Armani Prima Nourishing Glow Enhancer

Dette er en oljegele beriket med meadowfoam olje som vil gi huden en øyeblikkelig glød. Gir den tørreste huden næring og pleie. Kan også brukes om natten på alle tørre områder for intens pleie og næring.

Sisley Supremÿa The Supreme Anti-Aging Skin Care Cream

Hver natt nøytraliserer Supremya de skader som huden har pådratt seg i løpet av dagen og forbereder huden på den følgende dags utfordringer. På bare 2 måneder* har produktet reparert fortidens skader.

 

Laura Mercier Face Illuminator- Indiscretion

Laura Mercier Face Illuminator er en highlighter som fremhever og reflekterer lys til ansikt, øyne og brystområde. Konsistensen er myk og kremet slik at man får et jevnt og delikat resultat som som sitter lenge.

Omorovicza Gold Hydralifting Mask 

Omorovicza Gold Hydralifting Mask er en roseduftende dagmaske som gir øyeblikkelig løft og langvarig fuktigheter samtidig som den er avkjølende og fløyelsaktig . På smart vis visker den ut synligheten av fine linjer og rynker.

Oribe Imperial Blowout Transformative Styling Crème

Oribe Imperial Blowout Transformative Styling Crème er en krem formulert med hudpleie teknologi som gir volum, mykhet og glans til håret. Håret vil holde seg i flere dager og beskytter det mot skader og aldring. Håret vil føles sunnere og se yngre ut.

 

Biologique Recherche Lotion P50

Lotion P50 er et eksfolierende og balanserende ansiktsvann som øker hudens naturlige cellefornyelse for en jevnere hudtone og struktur. Fruktsyrer (AHA, BHA, PHA) og eddikessens eksfolierer og fukter huden skånsomt.

Aerin Fragrance Collection Amber Musk 

«Amber Musk er en varm og innbydende duft som du får lyst til å Omsvøpe deg i-som et bløtt teppe på en kald, snøfylt aften»

La Mer The Soft Fluid Long Wear Foundation

Dette er en forundation med Miracle Broth og en ny kapselteknologi som bidrar til å gi et naturlig og fullkomment utseende som vil sitte hele dagen. Gir en nydelig silkemyk og feilfri hud. Alle ujevnheter vil forsvinne med denne unike konsistensen.

Giorgio Armani Beauty Eyes to Kill Eyeshadow 8

Giorgio Armani Eyes to Kill Eyeshadow representerer en innovativ tilnærming til øyenskygge, som kombinerer spektakulære farger med ett look som holder lenge. Opplev ekstra glansfulle, spennende farger, som er enkle å legge. Kan både påføres med en finger eller med børste, og i både våt og tørr form.

Giorgio Armani Light Master Primer

Light Master Primer lysner opp huden, og gir den en levende, frisk og fantastisk glød. Primeren skaper en speillignende slør som fremhever kinnben og buer i ansiktet samtidig som den toner ned ujevne soner

 

Skriv melding

Abonner Til toppen