“Diamonds are a girls best friend”

diamnat (Custom)

“Diamonds are a girls best friend” sies det.  Snart er det Valentinesday, og de aller fleste kjøper noe til sin kjære som de er glade i. Det kan kanskje bli litt i det dyreste laget å kjøpe ekte diamanter, men diamanter kan komme i flere former.

Her er våre “diamanter” som passer perfekt til Valentinesgaver:

Kolours Jewlery

Dette er faktisk ekte diamanter, og disse smykkene er så vakre at man får lyst på alt de har. Som Elen Kvistvik fra ELLE skriver i bloggen sin “Jeg er klar for å ta opp forbrukslån for å få kjøpt meg ringene, øredobbene og armbåndene fra Kolours” . KOLOUR’S jewelry er et skandinavisk smykkehus bygget på en idé om å fusjonere  kvalitet og soliditeten  fra en tradisjonell gullsmed med en dynamisk og smidig tilnærming hentet fra moteverdenen. Trendy, men allikevel klassisk vakre.

ec1767-yg-bd

Omorovicza Blue Diamond Super Cream

Omorovicza Blue Diamond Super Cream er en silkemyk krem med anti-age egenskaper som styrker hudens evne til å reversere aldringsprosessen. Et diamant- peptid sammensetning forlenger levetiden til celler og reparer DNA kjeden.

blue-diamond-supercream-prod2 (Custom)

The Organic Pharmacy Rose Diamond

The Organic Pharmacy Rose Diamond Face Cream, er en rik fuktbombe som umiddelbart gir huden din alt den trenger. Verdens mest overdådige ingredienser, den nyeste teknologi, alt satt sammen for å gi deg ett unikt resultat som du tydelig kan se og føle. Huden plumpes og strammes; samtidig gir diamant pulver en fantastisk glød.

 

504574345_1_TableTop

La Mer The Body Refiner

En Glødgivende kroppspeeling og en luksuriøs krembase med 1.75 karat rent diamantpudder, som fjerner døde hudceller. Rensende fermentert sjøleire virker detoksiderende, som gir en klar, glødende hud.

2L0C_lg

 

The Rose Diamond Facial behandling

En banebrytende behandling med maskinen Hydra Derma.

Behandlingen består av en trippel peeling med diamant støv, enzym peeling og Hydra Derma eksfoliering. Etterfølges av en oksygengele og massasje med The Organic Pharmacys unike Rose og Diamant produkter. Kraften fra diamanter og rose vil strammer opp huden din og gi den fuktighet og spenst.

RoseDiamond_BlogV3 (Custom)

Skriv melding

Abonner Til toppen