Disse duftene er våre sommerklassikere

Om sommeren vil vi ha lekre, lette sommerdufter. Sitrus- og blomsternoter er gjengangere, og harmonerer med varme og sol. Noen av duftene våre utmerker seg spesielt om sommeren, og har blitt favoritter og klassikere. Her er sommerduftene vi vil ha nå!

Pro Fumum Roma ACQVA DI SALE

En skikkelig sommerfavoritt både blant oss og kundene våre. Duften av en italiensk sommerferie. Behagelig, sval og saltvannsfrisk. Dufter av havets bølger som slår mot kysten og stranden i sollys. Må prøves!

Atelier Cologne Pomélo Paradis

En superfrisk, behagelig duft med rosa pomelo, mandarin og solbær. Velbalansert med noter av appelsinblomst og mynte, og en base med vetiver, iris og rav. Pomélo Paradis er en avhengighetsskapende, besnærende sommerduft som umiddelbart løfter sinnet.

Tom Ford Neroli Portofino EdP

En moderne cologne-duft med sitrusoljer, friske blomsternoter og bunnoter av amber. Duften fanger essensen av den friske brisen, det krystallklare vannet og det frodige plantelivet ved den italienske rivieraen. Klassisk og moderne.

Giorgio Armani Privé Les Eaux Figuier Eden EdT

En strålende myk og fløyelsaktig duft med fiken. Giorgio Armani har forsøkt å gjenskape den varme stillheten på italienske sommerkvelder. Duften har levende toppnoter av sitrusskall og rosa pepper, en grønn fiken-akkord som mykner opp marokkansk iris og en varm tone av tre og rav.

Skriv melding

Abonner Til toppen