Disse nye renseproduktene fra Sisley må prøves

Disse nye renseproduktene er for deg som vil ha en skånsom, effektiv ansiktsrens som også fjerner makeup, ikke stripper huden, og etterlater huden silkemyk uten å bli fet. De er infusert med ingredienser som beskytter huden mot fofurensning og å tørke ut. Serien inkluderer også Sisley Radiance Foaming Cream Cleanser som ble lansert i 2019.

Sisley Triple-Oil Balm Makeup Remover & Cleanser

Gunstig for alle hudtyper. En trippel-teksur-rens som rengjør effektivt og fjerner selv vannfast sminke effektivt fra både ansikt og øyne, samt urenheter og smuss. Huden blir ren, myk, smidig og føles fantastisk behagelig.

Balsamen smelter ved kontakt med huden og forvandles til en delikat olje for effektiv fjerning av sminke. Når oljen blandes med vann, omdannes den til en melkeemulsjon som lett skylles av. Etterlater huden myk uten å bli fet.

Sisley Eye and Lip Gel Makeup Remover

En frisk rens som er like skånsom mot øyeområdet som den er effektiv, og fjerner selv vannfast sminke. Myk og gelelignende tekstur gir en frisk følelse når den påføres, og huden føles ikke fet.

Øyeområdet føles oppfrisket, pleiet og strålende. Bidrar til å redusere tapet av vipper som et resultat av sminkefjerner. Gir over tid sterkere, mykere og mer glødende vipper. Appelsinblomstvann og ginsengekstrakt gir i tillegg en oppstrammet, tonet hud.

Skriv melding

Abonner Til toppen