Du får alle julegavene i Gimle Parfymeri

Her på Gimle får du julegaver til alle.

Mor, svigermor, søster,svigerinne, far, mann, bror osv. Vi har noe til alle du er glad i og som du synes fortjener noe spesielt.

 

f-hammann-travel-leather-humidor-with-cutter

Til den litt eldre mannen er Hammann sine produkter i skinn veldig hyggelige gaver å gi bort. De lager råtøffe sigarsett, neglesett, skopussesett, lommelerke og toalettmapper i skinn.

 

 

 

 

 

 

 

Til den voksne kvinne som har alt er en maske alltid hyggelig å få.  La Prairie sin Luxe Sleep Mask er en nyhet som akkurat har kommet i butikken ellers blir alle kvinner glade for å få  La Prairie produkter under juletreet.  Hårpynt fra Alexandre er noe vi på Gimle Parfymeri er kjente for. Klyper,spenner og bøyler i alle farger og størrelser. Hyggelige og annerledes gave å få.

image002-1024x716Alexandre-de-Paris-3

 

 

Til den litt yngre mannen, men egentlig menn i alle aldre er  LAB sine produkter fine gaver. Her får man barberprodukter, kremer til forskjellige hudtyper, skrubb, øyekremer som er spesielt laget for menn.

lab

 

 

Til kvinner i sin beste alder er øyekremen fra Sisley et godt gavetips. En nyhet er også øyekremen “The Suprem Anti-Aging Serum” som skal brukes om natten. Badeskum eller dusjsåpe er alltid  herlig å få og noe man aldri får nok av.Kihelshar mange gode kroppsprodukter.

LauraMercierCremeBrulee (1)

 

 

Til de litt yngre damene erLaura Mercier sine kropp og badeprodukter fantastiske gaver. Nytt nå er et gavesett med en liten duft, håndkrem, bodybutter og en dusjsåpe i duftene Fresh Fig og Tarte au Citron.

 

 

Til ungdommen er det alltid stas medlip-gloss, neglelakk eller annen sminke. Laura Mercier har laget egne øyeskyggepaletter  også som er spennende nå i jule-og nyttårstider.

neglelakkhovedbilde_Eyes

Skriv melding

Abonner Til toppen