Duften og virkningen av neroli

Hvis du går til et parfymeri og spør om hjelp til å finne en passende sommerduft, er sannsynligheten stor for at du blir presentert for en parfyme som inneholder neroli som en av notene.

Neroli er blomsten fra bitter appelsintre og blir laget av friske blomster som går gjennom en prosess. Etter å ha blitt gjort om til essensiell olje blir den forvandlet til en søt og honningaktig duft med en litt metallisk og krydret side.

Neroli blir brukt mye i aromaterapi mot stress og er også brukt for å heve humøret og virke beroligende. For kroppen fysisk kan den hjelpe mot muskelsmerter, kramper og magesmerter.

I hudpleiebransjen brukes neroli mye for tørr hud, mot arr og for å rense og klarne huden.

Våre dufter med neroli

Pro Fumum Roma NEROLI

En nydelig frisk og herlig sommerduft med  Bitre appelsin knopper, appelsintre og myrra.

BYREDO Bal D’Afrique Eau de Parfum

BYREDO Bal D’ Afrique Eau De Parfum er en varm og vetiver inspirert parfyme skapt fra 20-tallets Paris omfavnelse av afrikansk kunst, musikk og dans. Med bla bergamot, sitron, Neroli, ringblomst.

 

Maison Martin Margiela Lipstick On

Maison Martin Margiela Lipstick On Lipstick On dufter friskt av neroliolje og iriskonsentrat.

 

Pro Fumum Roma ACQVA E ZVCCHERO

Duften av frisk sødme som fanger din og alle andres oppmerksomhet med røde frukter, vanilje og appelsinblomst.

Tom Ford Neroli Portefino 

En levende gnistrende og transporterende duft som fanger den kjølige brisen, det krystallklare vannet og den frodige vegetasjonen på den Italienske Riviera.

Denne duften er Tom Ford sin mest solgte duft. Den kan brukes både av kvinner og menn, og  kan brukes til alle anledninger og årstider.

Kjøpes i butikk eller over telefon

 

Våre hudpleieprodukter med neroli

Julisis Gold Neroli Toner Day

Julisis Gold neroli Toner Day er en mild og aromatisk flytende cleanser som frisker opp huden og sansene gjennom en alkymistisk kombinasjon av neroliblomstekstrakt, gulrotolje, jojoba og julisis liquid gold essence® – ideell å begynne dagen din med. Gold wash day opprettholder den naturlige pH-balansen i huden din.

 

The Organic Pharmacy Stretch Mark Oil

En pleiende og rik blanding av ulike oljer som forebygger strekkmerker. For gravide eller mammaer som ønsker å opprettholde en myk hud.

Hvetespirer, nyperose og marigold kombinert med neroli og lavendel, hjelper til å holde strekkmerkene på avstand og holde huden myk og fleksibel ettersom huden strekkes.

 

Omorovicza Queen of Hungary Mist

Omorovicza Queen of Hungary Mist ansiktssprayen frisker opp huden og løfter sinnet. Rensende og fuktighetsgivende, er denne toneren inspirert av Queen of Hungary Water, verdens første registrerte parfyme, laget for dronning Elisabeth av Ungarn på 1400-tallet. Herlig neroli- og roseduftende.

erbaviva Relax Bath Salt

Tilsatt i varmt vann, girRelax Bath Salts et avslappende bad. Blandet med vår Relax Bath Oil i en liten kopp, kan du lage en skreddersydd skrubb. Formulert med eteriske oljer av lavendel, rose og neroli.

Omorovicza Cleansing Foam

Omorovicza Cleansing Foam er en renseskum med duft av appelsinblomst som er en fornøyelse å bruke morgen og kveld; den fjerner sminke og urenheter uten å fjerne den naturlige fuktigheten i huden ettersom den ikke inneholder skadelige sulfater.

 

Sisley Gentle Eye & Lip Make-up Remover

Gentle Make-up Remover inneholder ekstrakter av kamille, kornblomst, gardenia og appelsinblomst, som alle arbeider i synergi. Produktet oppløser alle spor av sminke, virker ikke uttørrende

Skriv melding

Abonner Til toppen