Duften av Lill-Anns hage: Lavendel

Foto: Privat

Lavendelen som omringer hele Lill-Anns hage dufter helt fantastisk. Den er faktisk hele 20 år gammel, og nå har hun akkurat klippet ned for sesongen, slik at planten skal være mest mulig hardfør utover vinteren.
Vi har plukket ut to nydelige dufter som er inspirert av lavendel.

TOM FORD Lavender Extréme Eau de Parfum

Tom Fords tolkning av lavendel er Lavender Extréme, en aromatisk duft med en uventet og spennende kombinasjon av sitron, lavendel, kanel, rose og tonkabønner. Denne har et maskulint preg, og blir ekstra varm og spennende med sødmen fra tonkabønnene. En spennende duft som vi anbefaler deg å lukte på.

Toppnoter: Fiol, sitron
Hjertenoter: Lavendel, kanel, geranium, rose
Basenoter: Tonkabønner, coumarin
CHANEL, LES EXCLUSIFS DE CHANEL – Jersey

Jersey er i motsetning til Lavender Extréme er svært feminin lavendelduft, inspirert av 20-tallet og Chanels favorittstoff jersey. I en tid hvor det var vanlig med stive, formelle klær, gikk Chanel i motsatt retning og laget myke jersey plagg som symboliserte frihet og uanstrengt eleganse.
Jersey er derfor (kanskje ikke så uventet) en varm, myk og pudret duft med lavendel, bourbon vanilje og hvit musk. Denne parfymen tilhører Chanels sjeldne kolleksjon Les exclusifs de Chanel som du får eksklusivt hos oss i Norge.

Finnes kun i butikk.
Ring oss på tlf 22 44 61 42
så hjelper vi deg
.
Foto: Chanel

Skriv melding

Abonner Til toppen