Duftguide: Florale dufter

Lite kler våren som en blomstrende duft! Vi gir deg våre favorittdufter i den florale kategorien, og har inkludert både lettere og tyngre blomsternoter.

BYREDO – Blanche

Toppnoter: Aldehyder, Rosépepper, Hvit rose
Hjertenoter: Neroli, Peon, Fiol
Bunnoter: Blonde woods, Musk, Sandeltre

Byredos Ben Gorham ønsket å lage en diskret, men langvarig duft inspirert av fargen hvit. Resultatet ble Blanche, en nydelig, friskt og transparent duft. Den minner om nyvasket tøy som tørker ute i en solfylt, blomstrende hage. Den perfekte vårduften for deg som ønsker et rent og minimalistisk uttrykk.

Omorovicza – Bagatelle de Gabrielle 

Toppnoter: Bergamott, Fresia, Lavendel
Hjertenoter: Appelsinblomst, Muguet, Tuberose
Bunnoter: Tonkabønner, Myke trenoter, Sandeltre 

Omoroviczas signaturduft er inspirert av den drømmende og eksotiske atmosfæren i Omorovicza Spa i Budapest. Den er også dedikert til et kjært familiemedlem, med sine vakre og varmende duftnoter. Duften har et mykt og sensuelt uttrykk som legger seg tett inntil huden. Den passer deg som ønsker en mer personlig duft, som man kjenner best i en god klem.

D. S. & DURGA Crystal Pistil

Toppnoter: Appelsinblomst, Vann noter, Rosa pepper
Hjertenoter: Jasmin, Florale duftnoter, Paradisone
Bunnoter: Ambrette, Hvit musk, Syntetisk animalsk duftnote

En spennende, transparent duft som kan brukes alene eller som en duftforsterker. Den kan altså blandes med andre dufter og gi dem en ny karakter. Alene er dette en duft med en duggfrisk følelse som passer perfekt for den som ønsker en mer stilisert duft.

Giorgio Armani Privé Rose Milano

Toppnoter: Pære, Sitron og Bergamot
Hjertenoter: Rose, Jasmin and Liljekonvall
Bunnoter: Mose og Patchouli

Nysgjerrig på blomsterdufter? Da er dette et perfekt sted å starte. Dette er en duft som er utrolig lett å like, med en spennende blanding av det søte, friske og frukte. Armani har brukt flere forskjellige roser i denne duften, og brukt mose i bunnoten for å få den til å sitte og forhindre at den blir for søt. En fantastisk god duft på varme sommerdager.

LES EXCLUSIFS DE CHANEL – Gardénia

Toppnoter: Appelsinblomst, Grønne duftnoter
Hjertenoter: Gardenia, Tuberose, Jasmin, Fruktige noter
Bunnoter: Kokosnøtt, Vanilje, Musk, Sandeltre, Vetiver, Patsjuli

Denne friske blomsterduften ble laget i 1925, samme år som Chanel no. 5. Gardénia var blant de parfymene som ble presentert for Coco Chanel da hun skulle velge ut motehusets første duft. Valget falgt som kjent på no. 5, men det betyr ikke at Gardénia er noe dårligere. Denne duften var inspirert av Chanels store interesse for hvite blomster, spesielt den vakre camellia blomsten, og man spør seg kanskje da om hvorfor man ikke finner camellia blant duftnotene. Det er rett og slett fordi det ikke lukter noe av denne blomsten, og duften skal derfor minne om blomsten. Dette er en myk og sart duft, med et drømmende og romantisk uttrykk, akkurat som den vakre blomsten.

Vi er stolte av å være alene om å føre duftene fra LES EXCLUSIFS DE CHANEL i Norge. Disse finner du kun i den fysiske butikken vår, og de kan også bestilles over telefon 22 44 61 42.

Skriv melding

Abonner Til toppen