Dull days are over

renser

Det er ingen grunn til at huden vår skal bli grå og trist selv om vi går inn i en grå og litt trist årstid. Bruker du BT-Sonic sammen med andre renseprodukter vil huden renses nesten ti ganger bedre enn hvis du skulle brukt bare hendene. Du kan bruke hvilket som helst renseprodukt eller peelinger sammen med denne rensebørsten. Kom igjen!

Bio-Therapeutic Sonic

Den er antibakteriell, batteridrevet, vanntett, lett og smidig og kan brukes i alle miljøer. Designet for å brukes to ganger daglig med alle mulige rense- og peeling produkter for å fjerne urenheter og tilstopping. Resultatet er glatt, vakker og sunn hud som blir perfekt forberedt for produkter. Hodet på apparatet er laget av silikon med sølv ioner smeltet inn. Sølv ioner har en enorm antibakteriell egenskap, og dette er det som gjør denne rensebørsten så spesiell og effektiv i forhold til andre rensebørster.

Omorovicza Refining Facial Polisher

En finkornet peeling med mineraler fra det kjente kildevannet fra Budapest og marine alger. Gjør huden klar og strålende vakker.

Giorgio Armani Beauty Gel-in- oil Cleanser

Giorgio Armani Beauty Cleansing Moisturizer Supreme Balancing Oil-in-gel er en silkeaktig oljerens som fjerner alle urenheter og makup, selv den vannfaste. Huden blir umiddelbar klar og ren uten å tørke ut, og vil gjenopprette sin naturlige balanse og føles nydelig.

La Mer The Cleansing Foam

Gjør huden grundig ren med polerende perlepudder. Brukes gjerne som en morgen rens. Skummes opp med vann, etterlater hud klar og ren uten å virke uttørkende.

Omorovicza Thermal Cleansing Balm

Omorovicza Thermal Cleansing Balm er en unik naturlig sort rens som glir lett på huden og fjerner all sminke og urenheter, uten å fjerne den naturlige fuktigheten og etterlater huden strålende, myk og silkeaktig.

Sisley Lyslait Cleansing Milk With White Lily

Lyslait har en fantastisk, flytende konsistens som øyeblikkelig gir en følelse av velvære og er perfekt for en tørr og sart hud – uten at den føles fetende eller klissete. Fra første påførelse blir huden ren og klar. Huden vil stråle, føles forfrisket, jevn og myk. Tørr, meget tørr og sart hud vil føles behagelig og lindret.

Skriv melding

Abonner Til toppen