Easter Treats fra Sisley

Unn deg selv litt luksus i påsken, og la deg inspirere av  Sisley produkter i nydelige påskefarger som gir huden en ungdommelig glød.

 

Sisley Floral Toning Lotion 

Dette er en tonic som er spesielt utviklet for å fjerne makeup og holde huden frisk og ren. Floral Toning Lotion inneholder lindrende og mykgjørende ekstrakter

The Grapefruit Toning Lotion

Grapefruit Toning Lotion er et forfriskende produkt med lavt alkoholinnhold, som er designet til daglig bruk. Produktet er med på å oppstramme og forfriske huden. Den vil virke sammentrekkende på porene og synlig forbedre hudens utseende.

Sisley Gentle Eye & Lip Make-up Remover 

Gentle Make-up Remover inneholder ekstrakter av kamille, kornblomst, gardenia og appelsinblomst, som alle arbeider i synergi.

Sisley Radiant Glow Express Mask

På bare 5 minutter blir huden ren, frisk og oppstrammet. Huden får et jevnt og vakkert utseende og tegn til tretthet viskes ut.

Sisley Eye Contour Mask

Eye Contour Mask inneholder en unik kombinasjon av aktive ingredienser og sporstoffer, som er med på å viske ut synlige tegn på tretthet omkring øynene. På bare 10 minutter vil du oppleve at fine linjer omkring øynene synlig reduseres.

Sisley Express Flower Gel

Kåret til beste fuktighetsmaske av Instyle Best Beauty. Få en hud som føles friskere, glattere og smidigere.

På bare 3 minutter vil du oppleve at masken viske ut synlige tegn på tretthet og stress, stramme opp huden og gjenoppretter gløden.

 

Skriv melding

Abonner Til toppen