Eksklusiv vintergave: Skjem bort huden din med Rudolph Care!

Vinterferien nærmer seg med stormskritt, og uansett hvor du skal – om det er snødekte fjell eller solfylte strender – har vi en eksklusiv overraskelse som vil fornye vinterhuden din.

Eksklusivt tilbud: I samarbeid med det anerkjente danske merket Rudolph Care, kjent for sin svanemerkede hudpleie, har vi et fristende tilbud for deg denne vinterferien. Når du kjøper en Sun body lotion (400 ML) eller Kids sun body lotion (400 ml) sammen med et annet valgfritt fullstørrelsesprodukt fra Rudolph Care, vil du motta vår favoritt – A Hint of Summer self tanning body lotion – som en kostnadsfri gave til en verdi av 475 kroner!

Din gave: Rudolph Care A Hint Of Summer – The Lotion (150ml):
Dette er ikke bare en body lotion; det er sommerglød på tube! Økologisk sertifisert, fylt med pleiende ingredienser, gir denne kremen intens fuktighet mens den bygger opp en naturlig glød. Perfekt for å gi vinterhuden din en strålende glow!

Finn solkremen for deg:

  • For den bevisste familien: Rudolph Care Sun Body Lotion SPF 30 (400 ml). Beskytt huden mot skadelige stråler med denne vannfaste, lett-absorberende lotionen. Rik på naturlige ingredienser, gir den optimal pleie i solen.
  • For de minste: Rudolph Care Kids Sun Lotion SPF 30 (400 ml). Skånsom, effektiv og 100% parfymefri. Med agurkekstrakt, rapsolje, kamille og aloe vera, tilbyr denne solkremen trygg og lindrende beskyttelse for barnets følsomme hud.

Ta vare på din hud denne vinterferien med Rudolph Care. Men skynd deg – dette tilbudet varer kun så lenge beholdningen rekker! Klikk her for å utforske våre eksklusive produkter og sikre deg din gave i dag!

Usikker på hva ditt andre produkt skal være? Her er noen flere av våre vinterfavoritter:

Rudolph Care Time to Glow Peeling Mask 50ml
Få øyeblikkelig glød og en forfinet overflate med denne peelingmasken med fruktsyrer! Kan brukes av alle, også deg med sensitiv hud og du kan til og med sove med den for optimal effekt. Den inneholder 8% naturlige AHA-syrer fra frukter som blåbær, sukkerrør, lønnesirup, appelsin og sitron.

Rudolph Care Nourishing Cleansing Oil
Nourishing Cleansing Oil er en oljerens og sminkefjerner i ett. Den milde og nærende oljen fjerner effektivt makeup og urenheter, samtidig som den hjelper huden med å holde på sin naturlige fuktighet. Oljen kan brukes alene, eller kombineres med Gentle Cleansing Foam for en dypere rens. Rensen er 100% parfymefri og sertifisert av Svanemerket.

Rudolph Care Firming perfector serum
Firming Perfector Serum er et aktivt serum som jobber med aldringstegn, gir huden naturlig fylde, intens fukt, spenst og glød. Eplestamcelle-ekstrakt bidrar til å forbedre hudens naturlige fornyelsesprosess og styrker samtidig hudens egen regenereringsevne. 

Rudolph Sun Organic Sun Face Cream SPF 30 50ml
Rudolph Care Organic Sun Face Cream SPF 30 er en rik og pleiende krem, som beskytter optimalt mot solens skadelige UVA- og UVB-stråler. Inneholder naturlige aktive ingredienser – bl.a. kamille som lindrer og beroliger.

Rudolph Care Acai Body Oil 200ml
Plei tørre vinterlegger med Acai Body Oil, en silkemyk og luksuriøs kroppsolje som gir huden din fukt og næring. Oljen er laget av en nøye sammensatt blanding av kaldpressede oljer fra jojoba og acai, som styrker og beskytter huden.

Les også: Få gløden tilbake med en av disse behandlingene.

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] Til de minste: Rudolph Care Kids Sun Lotion SPF 30 er en egen mild solkrem tilpasset de aller minste. Kids Sun Lotion er helt uten parfyme og rik på lindrende agurkekstrakt, nærende rapsolje, beroligende kamille og kjølende aloe vera. Kremen har en lett og fin konsistens, som gjør den lett å smøre ut, og i tillegg er den vannfast. Denne solkremen er 100% parfymefri. Nå i tiden før påske har vi en fantastisk solkampanje med Rudolph Care! Les mer om den her. […]

Skriv melding

Abonner Til toppen