Eksklusive VINTNER’S DAUGHTER feirer 10-års jubileum med nytt produkt.

Active Renewal Cleanser har tatt fire år å lage og er etter Aprils mening deres aller viktigste produkt.

Vintner’s Daughter er et unikt prisvinnende hudpleiemerke grunnlagt for 10 år siden av April Gargiulo, en tredje generasjons vinmaker fra Napa Valley. Hvorfor byttet hun druene med med hudpleie?

Da April ble gravid med sitt første barn fikk hun problemer med huden. Hun undersøkte ingrediensene på produktene hun brukte, og fant ut at selv om de var blant det beste på markedet så var ikke ingrediensene av god nok kvalitet. Vintner´s Daughter ble derfor grunnlagt med ett enkelt mål: Å skape hudpleie med en uovertruffen kvalitet og effektivitet.

Med bakgrunn fra familiens vingård i Napa Valley hadde April et nært forhold til kvalitet, håndtverk og råvarer. Hun bestemte seg for å bruke nettverket sitt til å finne de beste botaniske ingrediensene på markedet. Målet var å lage et produkt som var aktivt, rent og trygt å bruke for alle. Hennes første produkt Active Botanical Serum ble født. Det tok ikke lang tid før skjønnhetsentusiaster og journalister verden over trykket produktet til sitt bryst.

Fem år senere ble Active Treatment Essence introdusert, en 8-i-1 essens som både fukter, eksfolierer, og jevner hudtonen. Først i år når serien kan feire 10 år på markedet lanserte Vintner`s Daughter sitt tredje produkt. Et renseprodukt som skulle være bedre enn noe annet. Dette har en 2-i-1 vann og oljeløselig formula som skånsomt men effektivt renser og balanserer huden. Sammen gir de 3 produktene den optimale næringen til huden.

Vintner`s Daughter lages med de fineste botaniske råvarer, kombinert med den nyeste teknologien innen hudpleie. I hjertet av alle produktene ligger “Phyto Radiance Infusion”. Den patenterte stjerneingrediensen er et resultat av en 21 dagers prosess som utnytter det beste fra hver plante. Serien er basert på 100% naturlige ingredienser og er laget uten sulfater, parabener, ftalater, syntetisk duft, PEGs, eller SLSs. Er du en av de som ønsker en enkel, naturlig, og høyst effektiv rutine kan vi anbefale deg å bli bedre kjent med denne serien.

I år feirer Vintner’s Daughter sitt 10-års jubileum . I løpet av de siste ti årene har merket vunnet flere priser og utmerkelser for sine produkter og hylles av skjønnhetsentusiaster som Gwyneth Paltrow og Tracee Ellis Ross. Les mer om hvert enkelt produkt og prisene de har mottatt her.

Vintner`s Daughter, Active Renewal Cleanser
My skin feels like I have had a treatment after each cleanse. Thank you! – Genevieve


Start din Vintner’s Daughter hudpleierutine med Active Renewal Cleanser™, seriens nykommer som fansen har ventet på i hele ti år! Active renewal cleanser er en effektiv 2-i-1 rens som kombinerer vann og oljeløselige ingredienser. Den renser skånsomt og fjerner effektivt sminke, solkrem og alle andre urenheter, samtidig som den beroliger huden (hei, aloe og solsikkefrø) jevner ut hudtonen, og gir glød takket være ingredienser som C-vitamin og løvetann. Vi elsker den myke konsistensen og duften av de luksuriøse botaniske ingrediensene.

Vintner`s Daughter, Active treatment essence
Glamour: “BEST ESSENCE” Active Treatment Essence™ -2020 Beauty Awards
Vogue: “It´s second-Ever-Product -And it´s well worth the wait” – Active Treatment Essence™ 

Seriens steg nr 2, Active Treatment Essence™ er et 8-i-1 produkt formulert spesielt for å gi fukt, jevne ut hudtonen, revitalisere og gjenopprette hudens balanse. Essensen har et høyt innhold av antioksidanter som beskytter mot frie radikaler. Enzymer, mikroalger og vitamin B gir en frisk og klar hudtone. Stabilt vitamin C og niacinamide jevner ut hudtonen og minimerer pigmenteringer og mørke flekker.

Essensen vil virke som en “fukttransportør” og støtte daglig reparasjon og beskyttelse av huden. Spray den over nyrenset hud, og gå direkte inn med Active Botanical Serum som er rutinens siste steg.

Vintner`s Daughter, Active Botanical Serum
Harpers´s Bazaar: “BEST FACE OIL” Active Botanical Serum™ 2020 Beauty Awards
Cosmopolitan: “BEST SKINCARE PRODUCT” C 2019 Cosmo Loves Awards
Into the Gloss: “BEST HYBRID” Active Botanical Serum™ 2018 Best Beauty Awards

Seriens første produkt, men siste steg i rutinen, er den nydelige beroligende ansiktsoljen Active Botanical Serum som fungerer som et serum, en krem, og en olje. Den gir huden en fantastisk glød og tilfører viktig næring med nøye utvalgte mineraler, vitaminer og fettsyrer (Her finner du blant annet den perfekte kombinasjonen av omega 3, 6, 7 og 9). Serumet vil også fornye huden, reparere og beskytte.

Vi elsker Vintner’s Daughters “Fewer and better”-filosofi og deres urokkelige forpliktelse til å lage det beste for hud og miljø, og aldri la lønnsomhet gå foran effektivitet. Du har troligvis ikke mange produktlanseringer å se fram mot, men hva gjør det når du bare er tre steg unna en vakker og glødene hud?

Les flere artikler om Vintner`s Daughter her.

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen