En gang for alle, hva er egentlig en tørrmaske?

Og hvordan klarer den å fukte huden?

Syns du sheet-masks er irriterende? Ofte har de dårlig passform, vannet renner nedover halsen, og du må konstant holde på den eller ligge helt i ro for at den ikke skal falle av. Det blir mye kliss rett og slett.
Nannette de Gaspè sine tørrmasker er en helt annen historie. Nannette har laget noen unike 3D printede tørrmasker hvor ingrediensene er trykket inn i tekstilmaterialet. Dette tillater at hele 81% aktive ingredienser klarer å penetrere huden, vs rundt 20% som er vanlig i masker med vann! Med andre ord får du enormt mye godsaker direkte på huden din, og resultatet må du bare oppleve for å tro på.
For selv om masken er helt tørr og skal påføres tørr hud, så ser den enormt plump, gjennomfuktet og glødende ut etter bare 15 minutters bruk. Dette er virkelig vår nye go-to quick fix når huden ser gusten ut.

Slik gjør du det:
1. Rens ansiktet og bruk toner.
2. 2 ganger i uken kan du også bruke Nannettes polish som er en tre-stegs skrubb med leire og enzymer. Denne gjør huden myk, og klar for å ta i mot de nydelige ingrediensene i masken.
3. Ta på masken (den har gode fester bak ørene slik at den sitter som støpt!)
4. Varm opp masken ved å massere forsiktig på toppen i ca ett minutt. Det er varme og PH-verdien din som aktiverer ingrediensene.
5. Ha på masken i 15 minutter.
6. Ta av masken, og brett den pent sammen med ingrediensene innover. Du kan nemlig bruke den opptil 5 ganger! Legg den ned i pakken den kom i, og klem ut all luft før du lukker den.
7. Når du ikke lenger kan se noen små glinsende partikler inni masken er den tom for ingredienser.
8. Nyt resultatet! Avslutt med krem og øyekrem. Du trenger ikke mer serum, huden din er dynket i det!
9. Masken kan brukes både morgen og kveld. Ved førstegangskjøp anbefaler vi å bruke den fem dager på rad, som en kur, for å virkelig booste huden.

Nannette de Gaspé Youth Revealed™ Face: Oppstrammende og anti-age.

Nannette de Gaspé Vitality Revealed, Face: Plumper, fukter og gir glød!

Maskene finnes til ansikt, øyne, munn, hals, hender, rumpe og pupper og jobber enten for glød og en plump hud, eller oppstrammende og anti-age. Alle maskene sitter godt på da de enten festes bak ørene, knytes fast med silkebånd eller kommer som klister (rumpe og bryster)

Nannette de Gaspé Youth Revealed, Eyes: plumper, jevner linjer og rynker og booster fukten rundt øyne.

Nannette de Gaspé Uplift Revealed, Bust: Verdens første på markedet! Jobber for å plumpe og løfte bysten.

Få optimalt resultat med Nannette de Gaspè sine egne hudpleieprodukter:

Nannette de Gaspé Baume Noir™ Face Cream 50ml
Nydelig ansiktskrem til både dag og kveldsbruk. Rooibos teekstrakt, hyaluronsyre og naturlig vitamin E hjelper til med å beskytte, gi næring og fukter. Matrixyl, Squalane og C-vitamin hjelper til med å eksfoliere huden og gir en klar hudtone med en myk finish.

Nannette de Gaspé Essence Noir™ Tonic 200ml
En toner som hjelper til med å gjenopprette hudens naturlige PH og gir daglig eksfoliering med AHA & BHA syrer.

Nannette de Gaspé Elixir Noir Face Oil 30ml
Ultra nærende og lett formulert olje som trenger dypt inn i huden for å forbedre hudens fasthet, tekstur og utseendet på fine linjer og rynker. Passer også en kombinert hud, da den ikke blir for fet.

Skriv melding

Abonner Til toppen