Endelig! Aveda lanserer serien du har ventet på.

Sliter du med tørr, fet eller sår hodebunn? Ikke gi opp håret!

Foto: Aveda

Vi vet at et sunt og fint hår krever riktig pleie og næring tilpasset deg og din hårtype. Men for å oppnå drømmehåret må også hodebunnen spille på lag. Dette er en avgjørende faktor for sunn vekst, og vil gjøre håret ditt mer motstandsdyktig mot skader og slitasje. Derfor er hodebunnspleie blitt den store snakkisen.

Så, da Aveda introduserte oss for dere nye serie hoppet vi nærmest i taket av begeistring. Serien heter “scalp solutions” og fokuserer på nettopp dette; en sunn og frisk hodebunn. Og ikke nok med det, serien passer for alle hodebunnstyper og hårtyper, for alle kjønn i alle aldre. Blant annet bidrar produktene med en forbedring av hodebunnens fuktighetsnivå med opptil 92%, fjerner urenheter og overflødig talg og beskytter mot forurensning. Med andre ord er dette den perfekte serien for tenåringen i hjemmet som sliter med fet hodebunn og fett hår, for mannen med tørr og irritert hodebunn, eller for deg som ønsker å få en skikkelig hodebunns-rens etter bruk av diverse stylingprodukter.

Under finner du mer informasjon om de 6 herlige produktene vi tror du kommer til å elske.

Scalp solutions stimulating scalp massager

Bruk den masserende hodebunns-børsten til å rense og fjerne urenheter i hodebunnen, samt øke blodsirkulasjonen på en skånsom og effektiv måte. Den kan brukes i vått og røst hår, er laget med lange og korte buster, avrundede ball-spisser gir en dyp peeling på en skånsom måte. Bruk den daglig eller etter eget behov.

Scalp solutions overnight scalp renewal serum

Beskytt hodebunnen mot synlige tegn på for tidlig aldring med deres overnight serum. Denne forbedrer hodebunnens fuktbalanse, styrker og reparerer hodebunnens barriere, og beroliger en irritert hodebunn. I tillegg hjelper den mot rødhet, tørrhet og gir deg en myk, smidig og næret hodebunn.

Scalp solutions exfoliating scalp treatment

Denne eksfolierende geleen renser i dybden, reduserer talg opptil 76%, og fjerner produktrester og forurensning uten å irritere hodebunnen. Samtidig gir den pleie og en umiddelbar sensorisk, avkjølende effekt.

Scalp solutions balancing shampoo

Denne skånsomme sjampoen hjelper til med å fjerne overflødig olje, urenheter og forurensning fra håret og hodebunnen. Den inneholder ingredienser fra planter som forbedrer fuktigheten i hodebunnen, både med umiddelbar og langvarig effekt. I tillegg vil den berolige og virke avkjølende for hodebunnen.

Scalp solutions replenishing conditioner

Replenishing conditioner er en mild balsam for både tørr og fet hodebunn. Den inneholder pleiende oljer som hydrerer og mykgjør både hodebunn og håret ditt uten å gjøre det fett. I motsetning til mange andre balsamer skal denne også brukes i hodebunnen, og vil gi både umiddelbar og langsiktig effekt.

Scalp solutions refreshing protective mist

Frisk opp og beskytt hodebunnen med deres herlige refreshing protective mist. Sprayen reduserer talg, og hjelper til med å kontrollere olje-nivået i hodebunnen i opptil 48 timer. Den er dermed helt nydelig for deg med fet hodebunn. Med en blanding av botaniske ingredienser, Vitamin E, rosmarin og ingefær-ekstrakt, og mye mer, beskytter den hodebunnen mot forurensning og skader påvirket av frie radikaler og miljøet.

Kommentarer

[…] Aveda scalp solution […]

Skriv melding

Abonner Til toppen