Endelig! Favorittduften “Vanilla Powder” som håndsåpe og bodylotion.

I fjor høst kom fra Matiere Premiere ut med “Vanilla Powder”, en parfyme som tok oss med storm. Vanilla Powder er den perfekte vaniljeduft med vanilje fra Madagascar, kokos, palo santo, og hvit musk. Den er myk og bløt, og har den perfekte balanse mellom varme og sødme. Er du en av de som også forelsket deg i Vanilla Powder kan du juble høyt nå; Endelig har Matiere Premiere laget Vanilla Powder som bodylotion og håndsåpe!

En bodylotion med duft er den perfekte måten å bære favorittparfymen på om sommeren. Enten alene, for å få bare et lett hint av duften -eller under parfymen for ekstra god holdbarhet.

Matiere Premiere Hand And Body Lotion Vanilla Powder:


Gi huden din en luksuriøs opplevelse med Vanilla Powder hånd- og kroppslotion. Denne silkemyke lotionen absorberes lett og etterlater huden fløyelsmyk. Denne unike duften kombinerer mørk, intens vanilje fra Madagaskar med frisk og treaktig palo santo fra Ecuador. Resultatet er en sofistikert og moderne duft som gir et varig inntrykk.

Matiere Premiere Hand And Body Wash Vanilla Powder 


En fresh håndsåpe er en hverdagsluksus som vi elsker å unne oss! Omsvøp deg totalt i vanilje i sommer med Matiere Premiere Vanilla Powder hand and body wash! Den er beriket med fuktgivende ingredienser som ikke tørker ut huden og vil garantert gjøre deg glad ved hver eneste vask. Denne rike formelen gir et fyldig skum som etterlater huden ren, myk og delikat. Produktet er fritt for sulfater, silikoner og parabener og er et skånsomt pleieprodukt.

Matiere Premiere Vanilla Powder Eau De Parfum 100ml:

Dersom du ikke har luktet på parfymen Vanilla Powder anbefaler vi deg virkelig å ta turen innom oss og gjøre det (spesielt hvis du er fan av vaniljeduft!) Duften er bygget opp rundt vanilje absolute, med sin dype, intense og mørke aroma, som blir forsterket av kokosnøttpulver. Lyst palo santo tre gir duften struktur, sammen med elegant hvit musk,  som gir duften en sofistikert karakter.

‘Vanilla is a raw material I’ve always wanted to include in the Matiere Premiere collection. This fragrance is a refined vanilla. Its dark richness meets an explosion of white modern powders.’
– Aurelien Guichard

Matiere Premiere er et eksklusivt fransk parfymehus grunnlagt av Aurélien Guichard, en 7. generasjons parfymør. Merket er dedikert til å bruke dyrebare råvarer fra hele verden, og tilbyr en moderne tilnærming til fransk høykvalitets parfymeproduksjon med fokus på hovedingrediensenes renhet og kvalitet. Mange av ingrediensene dyrker de selv på sin egnen økologiske gård i Grasse.

Aurèlien Guichard

Les også: Westman Atelier lanserer verdens første 100% C-vitamin serum!

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen