Endelig her! Julens gaveesker fra Rudolph Care.

Rudolph Care’s elegante gaveesker har blitt en elsket tradisjon hos Gimle Parfymeri. Utsmykket med vakre farger og illustrasjoner, og hvert år inneholder de nøye utvalgte produkter med gode og rene ingredienser. Dette gjør dem til de ultimate gavene for dine nære og kjære.

Årets printdesigner, Cecilia Karlstedt, har vært en fulltids illustratør siden hun fullførte sin utdanning ved London College of Communication i 2003. Med en bred portefølje som primært fokuserer på moteindustrien, gir hun i år liv til hele seks forskjellige limited editions. Disse inkluderer ‘Shower Power’ og ‘Acai Body Lotion’ i spesialstørrelser, kundefavoritten ‘Keep on Rolling’ i duopack, ‘Caring Couple’ med håndpleieprodukter, ‘Softness in a Box’ fylt med luksuriøs kroppspleie, samt en eksklusiv krukke med acai bodybalm—et produkt vi har den unike æren av å tilby eksklusivt i Norge!

Enten det er til mor, bror, svigerfar eller din beste venn, vil en gave fra Rudolph Care garantert spre glede.

Les videre for å utforske de ulike limited edition-settene i detalj.

Rudolph Care, Softness in a box
Softness in a Box er Rudolph Cares gave til myk, velpleid vinterhud. Esken inneholder tre produkter som er gode for huden din – og som samtidig tar hensyn til miljøet vårt.

Rudolph Care – Open Arms
Keep On Rolling Deodorant er en myk og effektiv deodorant, uten antiperspiranter, som motvirker lukt effektivt. Laget med pleiende ingredienser som bevarer hudens naturlige balanse og beskytter den følsomme huden under armene. Konsistensen er kremet og myk – duften er mild og ren.

Rudolph Care, Caring couple
En skånsom håndsåpe og pleiende håndkrem pakket inn i en lekker gavepose. Dette er en lekker vertinnegave til julens selskap eller julegaven til “den som har alt”.

Rudolph Care, Acai Body Balm Special edition 850 ml
Denne har vi alltid venteliste på! Den store størrelsen av bodybalm er elsket av mange kunder. Med økologiske oljer, sheasmør og bivoks beskytter og gjenoppbygger den huden hele året – og spesielt når huden trenger ekstra næring, fuktighet og glød. Bruk den daglig, eller når du har god tid til selvpleie – over hele kroppen eller der huden trenger ekstra omsorg, som albuer, hæler, neglebånd eller den gravide magen. Den er også kjempefin å blande med Rudolph Care sin bodylotion. Eksklusivt hos oss i Norge.

Rudolph Care Acai Body Lotion – Limited Edition 400ml
En Rudolph Care-klassiker under juletreet. Açai Body Lotion Limited Edition er en ekstra stor versjon av vår nærende og fuktighetsgivende body lotion. Den er full av naturlige, aktive ingredienser, trekker raskt inn i huden uten å være fet.

Rudolph Care, Shower Power Limited Edition 400 ml
For første gang lanserer Rudolph Care den populære, kremede kroppssåpen Shower Power Body Soap i en ny, stor luksusutgave med pumpe – som rekker til enda flere bløtgjørende dusjer. Shower Power er en delikat og velduftende kroppssåpe som effektivt renser – uten å tørke ut huden.


author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] -Endelig her! Rudolph Care sine julegaveesker […]

Skriv melding

Abonner Til toppen