Den eneste ansiktskremen du trenger

Det finnes utallige ansiktskremer på markedet, men ingen av dem er helt som Augustinus Bader The Rich Cream og The Cream. Med stjerner som Demi Moore, Victoria Beckham og Hailey Bieber i fanklubben er det lett å skjønne at Augustinus Bader er noe helt utenom det vanlige. Vi er også frelst – gi kremen 27 dager og den vil forvandle huden din totalt!

Kremene fungerer også som en perfekt base for makeup. Solkrem bør alltid brukes oppå på dagtid.

Augustinus Bader The Discovery Duo

Vi er så heldige å ha fått inn settet med de to ikoniske kremene. Perfekt for deg som foretrekker å bruke The Cream på dagtid, og den rikere The Rich Cream på kvelden. Med disse to kremene i skapet trenger du ingenting annet enn en ansiktsrens, og du er good to go!

Augustinus Bader The Rich Cream

En intenst luksuriøs, ekstremt fuktgivende krem som stimulerer hudens naturlige fornyelsesprosesser for å dramatisk og umiddelbart forbedre hudens utseende. Gir den ultimate beskyttelsen mot kalde, tørre klimaer og frie radikaler, og passer ypperlig til bruk om natten. Huden føles beroliget, styrket og fuktet, med en ungdommelig, sunn glød. Reduserer fine linjer og rynker, samt arr, aldersflekker, rødhet og ujevn tekstur.

Ta hudpleien din til et nytt nivå med Augustinus Bader The Rich Cream, som etterlater huden regenerert og sunn med en naturlig vakker glød. Bidrar til å synlig redusere tegn på aldring og skader forårsaket av ytre miljøfaktorer.
For normal til tørr hud.

Augustinus Bader The Cream

En lett, forfriskende, og allikevel dypt fuktgivende krem som stimulerer hudens naturlige fornyelsesprosesser for å dramatisk og umiddelbart forbedre hudens utseende. Beskytter mot frie radikaler, og passer ypperlig til bruk på dagtid. Huden føles beroliget, styrket og fuktet, med en ungdommelig, sunn glød. Reduserer fine linjer og rynker, samt arr, aldersflekker, rødhet og ujevn tekstur.
For kombinert til fet hud.

Augustinus Bader The Body Cream

“Skincare cannot stop at the face”. En rik, luksuriøs krem til kroppen som gir dyp fukt og synlig forbedrer hudens tone og tekstur. Med 30 års forskning i ryggen har Augustinus Bader laget et kultprodukt som gir fastere, mer tonet og jevnere hud, etterlater huden silkemyk og vakker, og støtter en sunn barrierefunksjon. Motvirker cellulitter, strekkmerker, hyperpigmentering, tørr og sprukken hud, beroliger irritert og solbrent hud og gjør at huden føles spenstig og plumpet.

Skriv melding

Abonner Til toppen