Er dette verdens smarteste krem?En av de største faktorene som fører til tidlige aldringstegn er de skadelige miljøfaktorene huden stadig blir utsatt for. Da tenker vi ikke bare på UV-stråler, men også forurensing, stråler fra skjerm og sigarettrøyk. Hva om det fantes en krem som beskyttet deg mot alt sammen?


All Day All Year er en av Sisleys mest geniale oppfinnelser, spør du oss. Tenk deg en solkrem laget for overskyet vær, et “city shield” som daglig beskytter deg mot alle ytre faktorer som skader huden, og kanskje viktigst lager et skjold mot UVA-stråler, “versting” strålene som trenger i gjennom både skylaget og vinduet på kontoet. Den er ideell å bruke hele året så sant du ikke skal utsettes for soling og bruker en solkrem i stedet. All day all year inneholder to innkapslede UV-filtre, et fysisk og et biologisk som sammen gir huden din hele 8 timers beskyttelse. Den er en effektiv anti-age krem som gjør huden mykere, og mer elastisk, og det som er ekstra fint med den er at du kan bruke den uansett hvilken hudpleie du ellers bruker, da den skal oppå dagkremen din, som siste steg i hudpleien.
Dette er uten tvil en av de aller beste investeringene du kan gjøre for å forebygge mot linjer og rynker, tap av fasthet og elastisitet.Sisley All Day All Year – Essential Day Care

Skriv melding

Abonner Til toppen