Få den fineste gløden med disse lekre highlightene.

Foto: Westman Atelier

En highlighter er et fantastisk produkt som kan friske opp huden, gi deg en sunn og fin glød, samt fremheve dine naturlige trekk. Ved å påføre den på de høyeste punktene i ansiktet som kinnbein, brynsbein, nesebro og amorbue, vil det skape en illusjon av lys og høyde. Highlighter i pudderform er ofte det beste hvis man ønsker et mykere uttrykk, mens highlighter i stift,- krem,- og flytende form er fint hvis man ønsker det mer intenst og “dewy”. Når det er sagt er det lurt å være bevisst på hvilke type av base man har lagt, da det kan bli vanskeligere å få et fint og jevnt resultat hvis man kjører lag på lag med forskjellige teksturer. Highlighter i pudderform blir ofte finest over pudderfoundation, og highlightere i stift,-krem,- og flytende form er ofte det fineste over flytende foundation. Men her er det opp til en selv, og med riktig teknikk og redskap så kan det meste funke sammen.

Pudder

Sisley Phyto-Touche Illusion d’Été

Sisley Phyto-Touche Illusion d’Été er en super lett gele-pudder som gir huden glød med et mykt og naturlig resultat. Den unike teksturen jevner ut hudoverflaten, men lar samtidig huden skinne igjennom. Den er beriket med pleiende ingredienser, og passer alle hudtyper.

La Bouche Rouge La Lumière Highlighter Refill

La Lumière er en highlighter laget av 96% naturlige ingredienser, er helt fri for mikroplast, og beriket med hyaluronsyre som fukter huden. Med en infusjon av pigmenter i en universell nyanse med iriserende refleksjoner, tiltrekker den lyset og sprer det over ansiktet og gir ansiktet en sunn og frisk glød. Etuiet kjøpes separat.

La Bouche Rouge Leather Compact Case

Alle produktene til La Bouche Rouge er satt i et genialt og bærekraftig refill-system hvor du kjøper et produkt i den fargen du ønsker, og etuiet separat i den fargen du ønsker. Leather Compact Case er deres håndlagde læretui som er laget til deres øyenskygge, pudder og highlighter i pudderform.

Stift / krem

Westman Atelier Lit Up Highlighter Stick

Denne silkemyke highlighteren gir huden en nydelig glød, med et noe mer “dewy” og fuktig uttrykk enn våre andre highlightere. I tillegg inneholder den pleiende og fuktighetsgivende ingredienser, samt bidrar til å øke kollagenproduksjonen. Med denne kan du enkelt friske opp en gusten hud, og den kommer i 3 nyanser som passer alle hudtoner.

La Bouche Rouge Highlighter Stick Refill

La Bouche Rouge Highlighter Stick er en kremet highlighter som gir en nydelig glød med et naturlig resultat. Om du har en kombinert hud så er denne spesielt fin, da den er enkel i bruk og fester seg godt på huden. Den kommer i 4 nyanser, har en noe mattere finish, og er dermed perfekt for deg som ønsker en mer subtil highlighter. Den inneholder pleiende og fuktighetsgivende ingredienser, og passer til alle hudtyper, også deg med sensitiv hud. Etuiet kjøpes separat.

La Bouche Rouge Leather Lipstick Case

Leather Lipstick Case er La Bouche Rouge sitt håndlagde læretui som passer til deres leppestift, leppebalm, kremblush og highlighter i stift-form. Den kommer i flere lekre farger i skinn, pluss et i sort vegansk skinn. Så om du har flere av La Bouche Rouge sine flotte produkter kan du kjøpe matchende etuier hvis du ønsker det. Så fint!

Flytende

Westman Atelier Liquid Super Loaded

Vi fikk nylig inn Liquid Super Loaded fra Westman Atelier, og vi har alle falt pladask. Dette er en flytende highlighter som du både kan bruke alene, som en glødende primer under foundation, eller over foundation der du ønsker litt ekstra glød. Dets unike tekstur har en plumpende og utfyllende effekt, og fremhever hudens naturlig glød uten at den blir blank eller fet. Den inneholder pleiende og fuktighetsgivende ingredienser, og passer for alle hudtyper. Kommer i 3 lekre nyanser som passer alle hudtoner.

Skriv melding

Abonner Til toppen