Få discovery-kit fra Ormonde Jayne.

Nå gir vi ut et fantastisk håndplukket discovery sett med våre favoritter til alle som kjøper parfyme fra Ormonde Jayne.

Vi er så utrolig stolte over å føre parfymeserien Ormonde Jayne alene i Norge. Disse duftene har vi hatt i butikken i over 20 år, og på denne tiden har vi selvsagt fått en rekke favoritter. Vi ønsker at du også skal bli bedre kjent med denne serien. Derfor har vi samlet favorittene våre i et discovery kit som vi gir deg i gave når du kjøper en parfyme fra Ormonde Jayne. Så langt lageret rekker.

Dette eksklusive nisjeparfymehuset har sine røtter i hjertet av London, og ble skapt av den talentfulle Linda Pilkington i år 2000. Opprinnelig kjent for sin fortryllende linje av duftlys, er Ormonde Jayne nå en stor serie med over 20 parfymer. Hver duft er et kunstverk, nøye sammensatt av Pilkington og parfymøren Geza Schoen. Her kjenner man ikke en og en note for seg, men opplever komplekse aromaer nøye satt sammen med de vakreste ingredienser i verden. En parfyme fra Ormonde jayne er en liten juvel som du blir utrolig glad i, og fordi serien fortsatt er relativt ukjent kan du finne din egne og unike signatur.

Under kan du lese om noen av våre favoritter, og vi ønsker deg varmt velkommen til butikken for å lukte.

Ormonde Jayne Champaca Eau de Parfum
En kremet, floral, nydelig duft inspirert av den delikate, blek-oransje blomsten fra India, magnolia champaca.

Champaca er en himmelsk, kremete floral duft, som føles elegant og intim. Blandet med neroli og bambus, samt noter av ris og grønn te. En fornem, delikat, og uvanlig skjønn duft.

Ormonde Jayne Ambre Royal Eau de Parfum
Hypnotisk og sofistikert duft med en herlig balanse av blomster, trenoter, og varm amber.

Sprudlende noter av rose, jasmin, appelsinblomst og bergamott får dybde med patchouli, sedertre og en stor, varm hjertenote av amber. Balansen skaper en hypnotisk og omsvøpende parfyme, som er både sterk og sensuell, varm og mektig. Vi kaller den “lukten av stille luksus”.

Ormonde Jayne Levant Eau de Parfum 
Nydelig flørtende og glad duft med noter fra peon, liljekonvall, appelsinblomst og jasmin.

Blomstrende glede med flørtende blomsternoter i skjønn forening med sitrus fra bergamott og mandarin. Trenoter, amber og musk i bunnotene gir god balanse. Tilhører duftkolleksjonen La Route de Soie, som er inspirert av Silkeveiens mangfold av spennende krydder og flora.

Ormonde Jayne Montabaco Verano Eau De Parfum 
Fanger essensen av Latin-Amerika med trenoter, lær og grapefrukt.

Montabaco Verano er en førførende lærduft med trenoter, tobakkblader og grapefrukt. Cashmeran gjør duften varm og sensuell. Duften presenteres i en fantastisk azurblå flaske som fanger essensen av Latin-Amerika. Montabaco Verano hører til kolleksjonen “The Four Corners of the Earth”.

Ormonde Jayne Ta’if Eau de Parfum 
Berusende, dristig roseduft med safran, dadler og roseolje.

Fra byen Ta’if kommer denne dyrebare, berusende og dristige roseduften med eksklusive noter av safran, dadler, roseolje og amber. Den perfekte duften for en helt spesiell kveld.

Få også med deg disse sakene:

-24 skjønne tips til adentskalenderen
-Book en makeupveiledning før jul.

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] -Få discovery-kit fra Ormonde Jayne. -Legendarisk herreduft i ny, mørkere drakt. […]

Skriv melding

Abonner Til toppen