Få fastere hud med Sèrum Progeskin

Møt Sèrum Progeskin, et banebrytende ansiktsserum fra Biologique Recherche som gir huden spenst, fasthet og forbedret elastisitet!

Biologique Recherches filosofi om “skin instant” fokuserer på å tilpasse hudpleie til hudens nåværende tilstand. Gjennom målrettede serum tilbyr de skreddersydde løsninger for hver persons unike behov.

Banebrytende teknologi:

Dette innovative serumet er spesialutviklet for å motvirke synlige aldringstegn ved å bruke to nøkkelproteiner i aldringsprosessen: progerin og Klotho-protein.

Progesence: Reduserer antallet aldrende celler over tid.
Pro-KL: Forsinker hudens aldring.

Resultatet er en helt ny grad av fornyelse i overhuden, som gir deg:

  • Fastere, mer tonet og fyldigere hud
  • Utjevnede ansiktstrekk og reduserte rynker og linjer
  • En jevnere hudtone som ser mer uthvilt ut
  • Styrket dermis for både forebyggende og korrigerende anti-age effekt
  • Gjenoppstart av hudens naturlige fornyelsesprosess

Hvordan fungerer serum Progeskin?

Serum Progeskins avanserte formel regulerer syntesen av progerin for å fremme hudfornyelse, samtidig som den forlenger cellenes levetid ved å stimulere Klotho-proteinet. Dette bremser aldringsprosessen på et dypere nivå og gir en mer ungdommelig og strålende hud.

Slik bruker du det:

Påfør noen få dråper morgen og/eller kveld på renset hud i ansikt, hals og decolleté. Masser forsiktig til produktet er fullstendig absorbert. Kombiner gjerne med andre serum fra Biologique Recherche, da skal den letteste teksturen på huden først. Avslutt med din Biologique Recherche krem eller olje.

Klinisk bevist effekt:

Kliniske tester (in vivo) viser fantastiske resultater. Etter 28 dager hadde hudens elastisitet økt med 17% og fasthet med 19%. Resultatene fortsatte å forbedres med en ytterligere økning på 11% i elastisitet og 23% i fasthet etter 56 dager.

Biologique Recherche Sérum Progeskin 

Da Biologique recherche baserer seg på “Skin instants”, altså hvordan huden din har det her og nå anbefaler vi at du får en profesjonell konsultasjon før du kjøper rutinen din i denne serien. Da vil du være sikker på at du får de riktige produktene for dine behov. Kom innom oss for en prat med en hudterapaut.

Oppdag Biologique Recherche her.

Les også om våre herlige sommerkampanjer!

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen