Få fløyelsmyk hud med Sisley

Foto: Sisley

Bli bedre kjent med Sisley Velvet Nourshing, en fantastisk kolleksjon for tørr og rødmussete hud.

Planlegger du en tur i fjellet før snøen forsvinner? I et skiftende klima trenger huden vår ekstra pleie for å ikke tørke ut. Våre hudpleiere og eksperter anbefaler produkter med gode fettstoffer, og trekker frem Sisleys Velvet Nourshing som noe av det absolutt beste du kan smøre deg inn med nå. Kolleksjonen består av en ansiktskrem, en kroppskrem og en sovemaske, som alle inneholder essensielle fettsyrer og stjerneingrediensen safranblomst.

Sisley Velvet Nourishing Cream er en næringsrik og beskyttende ansiktskrem som kan brukes både dag og natt. Kremen føles fløyelsmyk på huden og gjør den umiddelbart gjennomfuktet. Dessuten har den en reparerende effekt på sensitiv og irritert hud som lett lar seg påvirke av et kaldt klima. Bruk den alene eller sammen med sovemasken for optimal effekt.

Sisley Velvet Sleeping Mask er en beroligende og dypt nærende fuktmaske med safranblomst, som I tillegg til å gi produktet en nydelig duft, har en lindrende og oppbyggende effekt. Bruk den som en sovemaske to til tre ganger i uken, eller som en reparerende SOS-maske om huden er ekstra tørr.

Sisley Velvet Nourishing Body Cream er en silkeaktig kroppskrem som gjennomfukter huden med nærende ingredienser. Sheasmør, macadamia og babassu olje styrker hudens naturlige beskyttelse og etterlater den myk og beskyttet. Som de andre produktene i Velvet Nourishing serien har også denne en fantastisk duft av safranblomst.

Skriv melding

Abonner Til toppen