Få fresh strandbag ved kjøp av Aveda solpleie.

Dette må være den fineste Aveda sommerkampanjen vi har sett:
Nå får du denne freshe strandbagen når du kjøper 3 Aveda hårprodukt!

Sommeren er fantastisk, men det er ingen tvil om at den sliter på hud og hår. Vann, salt, vind, klor, UV-stråler og frie radikaler er med på å gjøre håret tørt og skjørt. Lekkert “strandhår” krever gjerne litt ekstra stell og beskyttelse, og heldigvis har Aveda de perfekte produktene til dette!

Sun care serien er et must denne sesongen. Den inneholder produkter som du trenger i tillegg til dine faste hårpleieprodukter for å rense håret for salt og klor, samt å beskytte det mot solen. Serien består av rensen Sun Care hair & body cleanser og Sun Care Protective hair veil som er en beskyttende spray.

Den fuktgivende Nutriplenish serien inneholder også de perfekte produktene å pleie håret med etter lange late dager i solen. I Nutriplenish serien finner du alt fra sjampo og balsam til masker, leave-ins og serum. Serien deles inn i lys eller mørkerosa for lett eller rik tekstur.

Ved kjøp av 3 valgfrie produkt fra Aveda får du nå en superfin gave: En strandbag i økologisk bomull som rommer alt du måtte ønske for en dag på stranda. Gjelder i butikk og på nett så langt lageret rekker.

Ta en titt på våre utvalgte sommerfavoritter her:

AVEDA Sun Care Protective Hair Veil

Beskytt håret mot solens sterke stråler med en lett og vannfast mist! Sun Care Protective Hair Veil danner et usynlig filter som minimerer tørrhet og skader på håret, samt beskytter mot UVA og UVB stråler. Den er enkel i bruk, og passer til alle hårtyper.

AVEDA Sun Care Hair & Body Cleanser

Sun Care Hair & Body Cleanser vil effektivt fjerne klor, salt og rester etter hårprodukter, samtidig som at fuktbalansen opprettholdes. Den passer alle hårtyper, også farget hår, og vil vil etterlate det mykt og skinnende rent. Nydelig på kroppen også.

AVEDA NutriPlenish Shampoo Light Moisture

NutriPlenish Shampoo Light Moisture er en mild og pleiende sjampo med en lett, kremet konsistens. Den vil effektivt og skånsomt rense håret, samt gi masse fukt og pleie i dybden, uten å tynge det ned. Denne sjampoen er ypperlig for deg med fint, tynt og dehydrert hår.

AVEDA NutriPlenish Conditioner Light Moisture

Denne luksuriøse balsamen pleier og fukter tørt og dehydrert hår i dybden, uten å tynge det ned.

AVEDA Shampowder Dry Shampoo 
Oppfriskende tørrshampoo i pudderform som absorberer overflødig talg.

AVEDA NutriPlenish Masque Light Moisture

Ønsker du å gi håret ditt masse fukt og pleie uten å tynge det ned, er Nutriplenish Masque Light Moisture den perfekte hårmasken for deg. Den har en lett gelékonsistens og er proppet med fukt og pleie. Bruk den etter sjamponering som en fuktboost-behandling. Jobb den inn i fuktig hår fra hodebunn til hårtuppene, la den virke i 2-5 minutter, før du så skylder den ut. Den kan også brukes om natten som en leave-in hårmaske.

AVEDA NutriPlenish Shampoo Deep Moisture

Nutriplenish Shampoo Deep Moisture vil effektivt og skånsomt rense håret, samtidig som at den gir masse pleie og fukt i dybden. Denne er ypperlig for deg med normalt til tykt hår, som er tørt til svært tørt.

AVEDA NutriPlenish Conditioner Deep Moisture

Er håret ditt veldig tørt og dehydrert, er denne luksuriøse balsamen perfekt for deg. Den er, i likhet med Deep Moisture-sjampoen rikere i konsistensen, og passer derfor best for deg med normalt til tykkere hårtyper, som er tørt til svært tørt.

AVEDA NutriPlenish Masque Deep Moisture

Etter en lang dag i solen trenger håret en ordentlig rik boost av fukt og pleie og da er denne masken perfekt å ta frem. Den har en tykk kremkonsistens, og gir 4 ganger mer fukt til håret ditt, samt at den behandler tørre og sprø tupper ved å gjenopprette fuktigheten. Bruk den etter sjamponering, fra hodebunnen og ut til tuppene. La den virke i 2-5 minutter, før du skyller den grundig ut. Den kan også brukes over natten som en leave-in hårmaske for optimal effekt.

AVEDA Be Curly Advanced™ Curl Enhancer Cream

AVEDA NutriPlenish Vitamin Leave-In Conditioner

Nutriplenish Vitamin Leave-In Conditioner er en varmebeskyttende balsamspray som fukter håret i hele 72 timer, i tillegg til å gi varmebeskyttelse opp til 232℃ takket være naturlig utvunnet UV filter. Rist flasken godt før bruk, og påfør sprayen i rent, fuktig hår. For pleie kan du også spraye den i tørt hår.

AVEDA Nutriplenish Overnight Serum

Nutriplenish Replenishing Overnight Serum er et fuktivende og næringsrikt nattserum som gir deg et sunt, mykt og fyldig hår mens du sover. Serumet inneholder en kraftfull blanding av granateplefrøolje, mangosmør og kokosolje som tilfører håret viktige næringsstoffer og øker hårets fukt med 2x.

AVEDA Scalp Solutions Exfoliating Scalp Treatment 
Eksfolierende treatment til hodebunnen som renser i dybden, fjerner sebum, produktrester, og forurensing uten å irritere. 

Les også om våre oppfriskende face-mists!

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen