Få gløden tilbake med en av disse behandlingene.

Og du? Ved kjøp av hudpleieprodukt, betaler du ikke for selve behandlingen. Les videre for mer informasjon.

Når vinteren biter i kinnene er det ingenting som føles bedre enn en god ansiktsbehandling, ikke sant? Med våre hudpleieaktiviteter kan du friske opp hudpleierutinen og få en nydelig time i ekspertenes hender.

La oss snakke litt om hvorfor en ansiktsbehandling er akkurat det du trenger nå. Forestill deg hvordan huden din vil takke deg – sminken vil legge seg så mye finere på en velpleid hud, og du vil stråle av friskhet! Det er noe med det å føle seg fresh og opplagt, spesielt i en tid som ofte kan føles litt trist og grå.

Ved å booke en behandling hos oss, får du ikke bare en øyeblikkelig fornyelse av huden, men du vil også motta personlige tips og råd. Vi tilbyr en skreddersydd konsultasjon for å gjøre din hjemmepleie enda mer effektiv. Vi vet at vinteren kan være tøff for huden, men ikke la den vinne – Book en hudpleiebehandling hos oss i dag!

Her ser du en oversikt over de neste ukenes hudpleieaktiviteter:

SISLEY:
Ledige timer fra mandag 12. februar t.o.m. torsdag 15. februar.
Kjøper du 2 Sisley hudpleieprodukter betaler du ikke for selve behandlingen som har en verdi på kr 1700. Du vil også få en Sisley-gave til en verdi av kr 1100.

LA PRAIRIE:
Ledige timer med vår dyktige La Prairie ekspert Karoline fra tirsdag 13. februar t.o.m fredag 16. februar. behandlingen inkluderer diamanslip og har en verdi på kr 2000. Ved kjøp av 1 La Prairie hudpleiekrem betaler du ikke for selve behandlingen.

OMOROVICZA:
Ledige timer med Omoroviczas egen hudekspert fra Budapest mandag 19. februar t.o.m fredag 23. februar. Kjøper du 2 Omorovicza hudpleieprodukt betaler du ikke for selve behandlingen som har en verdi på kr 2000. Du vil også få en gave!

Gå ikke glipp av muligheten til å nyte en magisk ansiktsbehandling og få skreddersydde tips til din hud nå i vintersesongen. Ring oss i dag på tlf 22 44 61 42 for å booke din tid!

Ett hudpleieprodukt er et ansiktspleieprodukt som et serum, en krem, en maske, eller solkrem. Disse aktivitetene inkluderer ikke renseprodukt, sminke, kroppspleie eller leppepleie.

Les også: Vinterens must-have; La Mers fargerike lip volumizers!

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] Les også: Få gløden tilbake med en av disse behandlingene. […]

[…] Les også: Få gløden tilbake med en av disse behandlingene. […]

Skriv melding

Abonner Til toppen