Få mer ut av hudpleien din med et serum

 

De fleste av oss bruker ansiktskrem, gjerne en for dagtid og en for natt. Men bruker du ansiktsserum?

Et serum er et mer konsentrert tilleggsprodukt som skal forsterke effekten av hudpleien din.

– Et serum er et hudpleieprodukt med høyere konsentrasjon av aktive ingredienser.

Forenklet kan man si at en krem fukter og beskytter, mens et serum reparerer og jobber målrettet. Serum er bygget opp av mindre molekyler enn det kremer er, og er også mer tyntflytende.

Konsistensen gjør at de lettere trenger dypt ned i huden, og dette er essensielt ettersom de skal reparere både synlige og usynlige hudskader – som linjer, urenheter og dyptliggende solskader.

– Du kan se på serumet som et transportsystem som gjør at også virkestoffene fra kremen trekker godt inn i huden.

Sisley Sisleÿa L’Integral Anti-Age Firming Concentrated Serum

Det perfekte serum for hud som mangler fasthet. Gjenoppretter ansiktets naturlige og ungdommelige glød og har en kraftig oppstrammende effekt. En strålende og jevn hud er kjennetegnene for et ungdommelig utseende. Sisleÿa L’Integral Anti-Aging Firming Concentrated Serum forbedrer hudens utseende, fasthet, spenst og elastisitet.

 

Genaissance de la mer The Serum Essence

Dette unike og eksklusive serumet tilfører huden energier fra havet og hjelper den med å synlig fornye den fra innsiden. Dag etter dag vil man se at huden forandrer seg og at den vil få et nytt liv og ny glød.

 

 

La Prairie Cellular Platinum Rare Serum

Dette serumet er laget for å gi den ultimate foryngelsen. Får huden tilbake i balanse, strammer og jevner ut fine linjer.

 

Omorovicza Blue Diamond Concentrate

Gir huden masse energi og glød. Dette serumet gjenoppbygger gløden og energien som finnes i en ung hud. En innovativ type av hyaluronsyre gir et øyeblikkelig løft, og vannkastanje polysakkarider, kjent som arabino-galaktaner hjelper til med å transformere oksygen til huden.

 

The Organic Pharmacy Gene Expression Lifting Serum

Adresserer ujevn hudtone, fine linjer, tap av elastisitet, forstørrede porer, mangel på glød, dehydrering (når huden mangler vann) og tørrhet (når huden mangler olje) som betyr at alle behov er dekket.

Omorovicza Rose Lifting Serum

Får musklene i ansiktet til å slappe av på en botox-lignende måte for å hindre utviklingen av fine linjer og rynker mens en naturlig strammer gir huden et øyeblikkelig løft. Den virker i alle av hudens lag for å fornye og forynge den. Passer til sensitiv og tørr hud.

La Prairie Cellular Hydrating Serum

Hudens fuktighetskilde, er et hurtigvirkende terapeutisk serum som arbeider på 3 nivåer i huden for å tiltrekke, binde og forhindre fuktighetstap. Denne trippel-effekt formulaen hjelper å injisere huden med en intensiv dose av langvarig fuktighet.

Kiehl’s Powerful-strength Line-reducing Concentrate

Dette serumet med ny formel som inneholder 12,5% ren vitamin C, er klinisk påvist* å forbedre hudens struktur og glød, samt redusere fremkomsten av linjer og rynker.

 

Amazing Space Formula B Serum

Regenererende og kraftig hydrerende serum med vitamin B3 og beroligende kamille. Perfekt under den daglige kremen til alle hudtyper og spesielt effektiv til lindring av sart, stresset eller problematisk hud.

Kiehl’s Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate

Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate er et serum som gir nytt liv til sliten, farge-og energiløs hud. Serumet bruker den nyeste teknologien som fukter de dypeste lagene i huden så man unngår uttørking og aldring. Reduserer rynker og ujevnheter i huden.

For flere serumer klikk her

Skriv melding

Abonner Til toppen