Få vakker gave ved kjøp av La Bouche Rouge

Nå har du verdens beste anledning til å fylle på med dine La Bouche Rouge favoritter -eller skaffe noen nye. Nå får du nemlig en fantastisk gave fra oss når du kjøper La Bouche Rouge for kr 1500,- eller mer.

La Bouche Rouge har på sine få leveår satt en ny standard i skjønnhetsindustrien ved å kombinere førsteklasses kvalitet med bærekraft. Merket, som raskt har blitt et symbol på luksuriøs og miljøbevisst skjønnhet, tilbyr produkter for ansikt, øyne og lepper, designet for å være like bra som de er estetisk tiltalende.

Gjennom sin innovative bruk av gjenbrukbare metall-etuier og oppsirkulert skinn, leder La Bouche Rouge an i kampen mot plastforbruk. Som det første sminkemerket globalt med null prosent plast i produksjon, emballasje og formel, setter de nye standarder. Deres ikoniske leppestifter, fri for mikroplast og skadelige stoffer, er trygge selv for gravide.

Din eksklusive gave ved kjøp av La Bouche Rouge for kr 1500 eller mer: Få den fuktgivende og pleiende leppepomaden Lip care lip balm og leather lipstick case i hvit. Leather lipstick case passer alle La Bouche Rouge sine leppestifter, leppepomader, blush, og kremet highlight. Totalverdi på gaven er 1070,- kroner.

Her er et knippe av våre favoritter fra La Bouche Rouge:

La Bouche Rouge Nude L’Extrait De Parfum er det mange som har blitt forelsket i. Nude er en myk og pudret duft med florale akkorder fra rose og iris, i en spennende komposisjon med fiken, sedertre og musk.

La Bouche Rouge sminkekoster er blant de fineste vi vet! I tillegg er de ultramyke og behagelige i bruk. Disse lages for hånd i Osaka i Japan. Sjekk hele sortimentet her.

La Bouche Rouge La Terre Bronzer er en av våre mest populære solpuddere. Den unike teksturen smelter naturlig inn i ansiktet, og du oppnår den solkyssede looken uten å se sminket ut. Et must i en hver sminkepung! Kommer i tre nyanser.

La Bouche Rouge Les Ombres Eyeshadow Palette – Salton er en palett vi har falt skikkelig for! Den har nydelige skimmerfarger i gull, champagne, kobber, og rødrosa.

La Bouche Rouge Leather Compact Case er det nydelige etuiet som kan huse solpudder, pudder highlight eller øyenskygger fra La Bouche Rouge. Velg mellom 9 vakre nyanser. Her er “beige”.

La Bouche Rouge Mascara Le Sérum Noir  er en revolusjonerende mascara med en 99% naturlige ingredienser. Sérum Noir er den første mascaraen i 100 % resirkulert glass og utviklet uten plast. Den tykner, forlenger og løfter vippene fra rot til spiss.

La Bouche Rouge Blush Refill er en kremet blush-stick som gir vakre rødmende kinn. Fargen “pop pink” er en av våre favoritter da den gir så mye friskhet og glede til et gustens vinterfjes. Ønsker du noe enda mer naturlig må du sjekke ut The nude, the brown pink, eller brick red.

La Bouche Rouge Leather Lipstick Case er det gjenbrukbare etuiet som passer seriens blusher, kremete highlightere, og leppeprodukter. Velg mellom 10 vakre nyanser.

La Bouche Rouge Matte Lipstick refill og satin lipstick refill er produktet som startet hele serien, og som La Bouche Rouge er mest kjent for. I disse leppestiftene finner du et stort utvalg av farger, i alt fra nude til orange, til knæsk rosa, og rødt. En av våre absolutte favoritter nå er “Le rouge Rosie” som etter vår mening er den perfekte røde leppestiften alle må ha i sminkepungen.

Les også: “Gi huden den beste starten på året med en Sisley ansiktsbehandling”

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen