Få vårgløden med Sisley behandling

Ledige timer hos oss 22-26. april. Gratis ved kjøp av 2 ansiktspleieprodukt.

Etter en lang vinter er det på tide å skjemme bort huden litt. Susan, Sisleys egen hudekspert kommer til oss mandag 22. til fredag 26. april, og tilbyr eksklusive hudpleiebehandlinger. Book deg en avslappende time med henne, og gled deg til strålende vårglød!

HUDPLEIE AKTIVITET:
Og vet du hva som er det beste av alt? Kjøper du 2 Sisley ansiktspleieprodukter, så betaler du ingenting for selve behandlingen, verdt 1700 kr.
Som en ekstra bonus får du også en vakker Sisley-gave til en verdi av 1100 kr.

Nå kan du altså fylle på med produktene du trenger, og få en magisk pause fra hverdagen samtidig. Behandlingen foregår i flere steg. Du vil få en dyprens, en maske tilpasset huden din, og selvsagt en ansiktsmassasje du sent vil glemme. det er bare å begynne å glede seg til en klar og gjennomfuktet hud -full av glød!

Personlig veiledning:
En stor fordel med å få en ansiktsbehandling er at du også vil få en grundig analyse av huden din. Da er det mye enklere å tilpasse din daglige rutine etter hudens behov, nå som det blir varmere i været. Produkter som er med i aktiviteten er kremer, øyekrem, serum, masker, ansiktsoljer, og solkrem til ansikt. Aktiviteten inkluderer ikke kroppspleie, leppeprodukt, sminke, hår eller duft.

Litt om merket:
Sisley er et eksklusivt fransk hudpleiemerke som kombinerer det beste fra naturen og vitenskapen. Merket ble grunnlagt i 1976 av Hubert d’Ornano og er fortsatt et familiedrevet selskap med fokus på innovasjon og kvalitet. Deres bruk av aktive planteingredienser i alle produktene satte dem på kartet. De var tidlig ute med å utforske fordelene av fytokosmetikk – altså hudpleie som baserer seg på botaniske ekstrakter. Sisley er spesielt kjent for sine anti-age produkter som reduserer fine linjer, rynker og gir fastere hud. Bestselgere som Sisleÿa L’Integral Anti-Age og Supremÿa At Night har vunnet flere skjønnhetspriser for sine synlige resultater. I tillegg til hudpleie tilbyr Sisley sminke, parfyme, og har også utviklet en egen fantatsisk hårpleieserie; Hair Rituel by Sisley.

Disse populære timene går fort. Ring oss i dag på tlf: 22 44 61 42 for å sikre din time.

Velkommen til Sisley behandling hos Gimle Parfymeri

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

Hei.
Jeg er i ferd med å kjøpe hårprodukter fra Sisley i nettbutikken og lurer på om det også inngår i tilbudet med ansiktsbehandling?

Ha en strålende dag🌼
Hilsen
Marianne

skrevet av marianne / 04.16.24 - 10:44

Hei Marianne.

Nei, hårprodukter er ikke en del av denne aktiviteten.
Det gjelder ansiktspleie: Krem, serum, masker, øyekrem, og solkrem ansikt.

Ønsker deg en flott dag også!
Med vennlig hilsen Marthe

skrevet av Gimle Parfymeri / 04.16.24 - 11:55

Skriv melding

Abonner Til toppen