Fantastisk prisvinnende hudpleieserie

Vi er stolte av å kunne ønske Vintner´s Daughter velkommen til Gimle Parfymeri. Hudpleieserien lages med de fineste botaniske råvarer, kombinert med den nyeste teknologien innen hudpleie. Er du en av de som ønsker en enkel, men høyst effektiv rutine kan vi anbefale deg å bli bedre kjent med Vintner´s to produkter Active Botanical Serum og Active Treatment Essence.

Vintner´s Daughter ble grunnlagt med ett enkelt mål: Å skape hudpleie med en uovertruffen kvalitet og effektivitet. Det hele startet med April Gargiulo. Vintner´s Daughter er oppkalt etter Aprils eldste datter. Da hun var gravid for første gang fikk hun problemer med huden -de samme hun hadde i tenårene. Hun undersøkte ingrediensene på “luksusproduktene” hun brukte, og fant ut at de inneholdt ingredienser med svært lav kvalitet. 

Med bakgrunn fra familiens vingård i Napa Valley og et nært forhold til kvalitet, håndtverk og råvarer, bestemte hun seg for å bruke nettverket sitt til å finne de beste botaniske ingrediensene på markedet som er dyrket under de beste vilkårene. April bestemte seg for å lage et eget produkt som skulle være aktivt, rent og trygt å bruke for alle.

Det første produktet var Active Botanical Serum, som ble lansert i 2014. Fem år senere ble Active Treatment Essence introdusert. Sammen gir de den optimale næringen til huden med enestående resultater. I hjertet av produktene ligger “Phyto Radiance Infusion”, en 21 dagers prosess som starter med planter som høstes rundt i hele verden og som utnytter det beste fra hver plante.


Active Treatment Essence

Active Treatment Essence™er formulert spesielt for å gi fukt, jevne ut hudtonen, revitalisere og gjenopprette hudens balanse. Essensen vil virke som en “fukttransportør” og støtte daglig reparasjon og beskyttelse av huden. Essensen passer alle hudtyper, og vil gi resultater uansett alder, kjønn, hudtone og hudtype.

Glamour: “BEST ESSENCE” Active Treatment Essence™ -2020 Beauty Awards

ELLE: “BEST SKINCARE TREATMENTS” Active Treatment Essence™ -2019 Future of Beauty Awards

Vogue: “It´s second-Ever-Product -And it´s well worth the wait” – Active Treatment Essence™  Nydelig essens som fornyer huden


Active Botanical Serum

Active Botanical Serum™ er en ansiktsolje som vil gi huden glød og næring med nøye utvalgte mineraler, vitaminer og fettsyrer. Huden vil få en jevnere hudtone og masse glød. Serumet vil også fornye huden, reparere og beskytte. Serumet passer alle hudtyper, og vil gi resultater uansett alder, kjønn, hudtone og hudtype.

Harpers´s Bazaar: “BEST FACE OIL” Active Botanical Serum™ 2020 Beauty Awards

Cosmopolitan: “BEST SKINCARE PRODUCT” C 2019 Cosmo Loves Awards

Into the Gloss: “BEST HYBRID” Active Botanical Serum™ 2018 Best Beauty Awards

Luksuriøs mirakelolje som passer alle hudtyper

Skriv melding

Abonner Til toppen