Favoritt produktene til våre ansatte

Hver dag omgir våre ansatte seg med hundrevis av fantastiske kremer, dufter, makeup, masker, serumer etc. De har kunnskap om hvert eneste produkt, og  det er jo det som skiller Gimle Parfymeri fra mange andre parfymerier. Kunnskap!

Så når man har så mye kunnskap om produktene, hva velger man egentlig selv? Vi spurte våre ansatt om to av sine favoritt produkter.

Janicke

 • Silk Satin turban fra Jennifer Behr. Med dette hårbåndet blir du like chic på stranden som på fest.
 • Baby doll mascara fra YSL. Den gjør akkurat det jeg ønsker med vippene mine. De blir lange og separerte. Min favoritt

Malin

 • Meteorite pudderet til Guerlain. Dette jevner ut hudtonen min så jeg  får en porselensaktig hud.
 • Chanel nr. 5. Fordi jeg elsker denne tidløse og klassiske duften.

Somaya

 • Eyebrows kit fra Guerlain. For meg er det utrolig viktig med vakre bryn som rammer inn ansiktet. Er brynene riktig farget og formet trenger vi i ikke så mye annen sminke.
 • Cloud 9 er en ny parfyme fra Roads som jeg har blitt veldig betatt av. Den gir en deilig bomulls følelse, og er perfekt å bruke på dagtid når du bare ønsker og føle deg lett og ren. Den kommer til butikken i august.

Cloud 9

Vivian

Amazing Space Oil Infusion Grapeseed For Oily & Problem Skin

Lars Amadeus

 • La Mer Body Cream. Dette er min favoritt krem. Den rike konsistensen gir huden min nå til sommeren glød og den føles silkemyk.
 • Duften Battito D`Ali fra Proforma Roma. Jeg blir stoppet på gaten av denne duften. Appelsin og vanilje gjør den frisk og sensuell uten at den blir for tung. “Engleduft”

27G2-01-large

Lill-Ann

 • Solkremen fra La Mer. Etter så mange år i bransjen har jeg sett mye solskadet hud, og vet hvor viktig det er med solkrem. La Mer er min favoritt.
 • Peelingen fra Omorovicza er også et produkt jeg har blitt veldig glad i selv om vi ikke har hatt dette merket så lenge. En av de beste peelingene jeg har brukt, og det er ikke få….

Annette

 • The Organic Pharmacy Doubble Rose Ultra Cream. Denne rike kremen har jeg brukt siden vi fikk TOP og jeg kan ikke leve uten den. Det er selvfølgelig viktig for meg  at den er økologisk.
 • Hammann toalettmappe i skinn. Jeg har allerede en neslitt sminkemappe i sjokkrosa som jeg elsker, men ønsker meg en stor oransje toalettmappe nå til sommeren. Egentlig ønsker jeg en i hver farge for de er så lekre sammen.

image (2)

 

Cecilie

 • Thermal Cleansing Balm Denne spesielle rensen er en deilig avslutning på dagen. Den blir som en olje når man masseser den inn i huden. Renser og nærer og gir den glød. Lukten er også deilig
 • The Lifting and Firming Mask fra La Mer. Denne masken er så enkel fordi man kan sove med den om natten. Når man våkner på morgen kan jeg se forskjellen. Gir glød, fukt og strammer opp huden. Dette gjør at makupen min sitter bedre utover dagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen