Fem romdufter som fornyer hjemme

Foto: NEOM Organics

Et velduftende lys eller en beroligende romspray er kanskje den enkleste måten å fornye hjemmet på. Vi har valgt ut fem varianter som er spesielt gode nå som vi er ekstra mye hjemme.

NEOM – Real Luxury Home Mist 

24 av de reneste essensielle oljene, inkludert lavendel, jasmin og brasiliansk palisander, utgjør denne herlige duften. Disse oljene dufter ikke bare helt fantastisk, men blandingen hjelper deg med å slappe av og roe ned. La den fylle hjemmekontoret for en mindre stressende arbeidsdag.

BYREDO – Cotton Poplin

En deilig frisk duft som føles både ren og avslappende. Cotton Poplin er duften av nyvasket tøy, som sammen med noter av kamille, sedertre og myk musk skaper en nydelig opplevelse. Det er nesten fristende å kalle denne vårrengjøring på flaske.

D. S. & DURGA – Breakfast Leipzig Candle

D.S. & DURGA lager dufter som passer perfekt for den reiselystne. Selv sier de at duft er “airmchair travel”, og med Breakfast Leipzig blir du transportert til Café Zimmermann i Leipzig, der Bach skrev sin kjente “Kaffekantate” på 1700-tallet. Lukk øynene og ta inn duften av sterk kaffe, smør, bakverk, piperøyking, aviser, lenestoler i lær og et hint av peis.

ACQUA DI PARMA – Oh, L’Amore

Vakkert duftlys som fanger følelsen av å bli forelsket, med noter som omfavner og varmer hjertet. Med uimotståelige, dynamiske noter av sort pepper, nellik, opoponax, benzoharpiks og tonkabønne.

NEOM – Perfect Nights Sleep Scented Candle 

En kompleks blanding som består av 100% naturlige dufter med 19 av de reneste, drømmende essensielle oljene, inkludert engelsk lavendel, dyrebar jasmin og søt basilikum. Denne er perfekt å tenne på soverommet før leggetid.

Skriv melding

Abonner Til toppen