Finn den riktige solkremen for deg og dine behov.

Går du for bypåske eller skal du til fjells? Uansett hvor du tilbringer påsken har Sisley riktig produkt for å beskytte huden din mot årets første sterke UV-stråler.

For mange er påskeferien fylt med turer i skiløypene og hyggelige stunder i hytteveggen. Det er lite som topper det å lene seg tilbake, lukke øynene og kjenne påskesolens varme stråler treffe ansiktet. Soleksponering har mange fordeler og bidrar blant annet til økt produksjon av D-vitamin, forbedrer humøret vårt, og fremhever vår naturlige glød. Men som de aller fleste vet så kan også sol forårsake skader i huden, og kan resultere i tidlig aldring, solbrenthet og hudkreft. Derfor er det viktig å bruke produkter som beskytter huden mot skadelige UV-stråler og samtidig byr på ingredienser som pleier og tar vare på huden vår. 

Vi elsker solkremene fra Sisley, og det gjør kundene våre også. Deres solpleieprodukter er så mye mer enn bare solkrem fordi de kombinerer beskyttelse og hudpleie i samme produkt. Med over 25 års ekspertise innen sol- og anti-aldringsforskning har de utviklet formulaer som er både effektive og behagelige. Husk å smøre deg minst en halvtime før du skal ut, og å fylle på i løpet av dagen. Svette fra skituren vil for eksempel tynne ut filteret. Vi anbefaler å fylle på ca hver andre time. God påske!

Sunleÿa Age Minimising Global Sun Care SPF 50+:
Denne drømmen av en solkrem har blitt en storfavoritt det er vanskelig å holde seg unna. Kremen gir høy beskyttelse, i tillegg til å være et anti-age produkt som hjelper med å forebygge rynker, pigmentflekker, dehydrering og tap av fasthet. En kombinasjon av anti-age dagkrem og solkrem av den absolutt beste sort som du kommer til å elske.

Super Soin Solaire Facial Sun Care SPF 30:
Dette produktet passer for hele familien, og gir høy beskyttelse tillegg til fukt og pleie. Kremen inneholder vitamin E og edelweiss-ekstrakt som hjelper til med å bekjempe frie radikaler og bevare hudens ungdommelighet. Shea smør, Kamelia olje og mango ekstrakter gjenoppretter hudens fuktighet og smidighet.

Super Soin Solaire Tinted Sun Care SPF 30:
Denne godsaken er perfekt for deg som skal tilbringe påsken i byen, da den både er solkrem og selvbruning i ett og samme produkt. Den kommer i fire nyanser som tilpasser seg ulike hudtoner, og gir en naturlig og glødende brunfarge, i tillegg til solbeskyttelse og fukt. Dermed er det ikke bare folket på fjellet som sitter igjen med en fresh, solkysset glød etter påskens glade dager.

Sisley Tinted Sun Care Stick SPF 50+:
En praktisk solstick er et must! Denne danner et fysisk skjold mot UV-strålene og er spesielt anbefalt for sensitive og utsatte områder i ansiktet (nese, lepper, kinn, ører, øyeparti). Med SPF 50+ gir den høy beskyttelse, og har en kremet tekstur som er lett å påføre og er vann- og svetteresistent. Bruk den gjerne som et touch-up produkt over annen solkrem. Inneholder et hint av farge.

Skriv melding

Abonner Til toppen