Finn din sommerduft hos oss

CREED Virgin Island Water,er inspirert av en seiltur nær Ginger Island i Karibien. Denne unisex parfymen hyller de eksotiske dufter.

BYREDO Flowerhead, er en parfyme inspirert av indiske bryllup der betydningen av tuberose, jasmin, ringblomst og roser er avgjørende.

BYREDO La Tulipe, en parfyme inspirert av den følelsen du kjenner om våren når blomstene våkner til liv med sine dufter og farger.

ACQUA DI PARMA, Blu Mediterraneo Bergamotto, Calabrias landskap er sterkt og intenst. Bare der finnes genuin bergamott i naturlige omgivelser, i et vilt og majestetisk land, der luften er tynget med fortryllende, uimotståelige dufter. Lik denne berusende duften som transporterer sansene til en av de mest pittoreske områdene ved Middelhavet.

PROFUMUM DI ROMA, Acqva Di Sale,   Dufter av havets bølger som slår mot kysten og stranden i lyset fra august solen.

ACQUA DI PARMA, Acqva Viva. Se for deg blafringen av seil som venter på nordavinden, en sitron sorbet drink i fargene fra middelhavet og du har duften av “livets vann”

MEMO,Kedu.  Den nyeste duften til Memo er rettet mot både kvinner og menn. Dens hovedingrediens er sesam som er et symbol på helse og et langt liv i Asia. Den dufter av mandarin, grapefrukt, neroli, fresia, rose, peon, hvit musk og mose. Kommer til butikken snart. 

 

 

 

Kommentarer

God ettermiddag!
Handlet neglelakk med mer i dag. Fikke kjenne på dufetn Kedu – Memo.
Herlig duft!
Litt merkelig at den både er til menn og kvinner. Ble litt usikker på det.
Hva er prisen?
Takknemlig for svar.
Mvh
Turid M. Mæhlum

skrevet av Turid M. Mæhlum / 06.19.14 - 16:56

Hei Turid!
Ja, er ikke det en fantastisk duft. Fler og fler parfymer som blir laget i dag blir laget både for kvinner og menn. Kanskje det er fordi vi har forandret oss litt, eller kanskje det er mennene som nå ønsker mer feminine dufter. Vanskelig å vite, men når sant skal sies vi selger mer Kedu til kvinner enn menn. Den koster kr. 1560,-
Velkommen tilbake!

skrevet av Annette / 06.24.14 - 12:47

Skriv melding

Abonner Til toppen