Foredrag om naturlig skjønnhet på naturlig vis

«Vi får det ansiktet vi fortjener: Dårlig kost, vedvarende negative følelser, forurensning, toksiner og stress bidrar alle til rynker, spenninger og farger i ansiktet»

Coco Chanel


Om Foredraget 

I dette foredraget vil vi snakke om hvordan vi ved hjelp av akupunkturbehandlinger og livsstil kan styrke ansiktshuden og kroppen vår mot nettopp disse ytre og indre faktorene som dårlig kost, stress, negative følelser, forurensning, toksiner etc.
I tradisjonell kinesisk akupunktur, TKM er sunnheten og dermed også skjønnheten basert på en balanse i de fire sunnhetssøyler.
• Riktige følelser
• Riktig kost
• Riktige bevegelser
• Riktig hvile
Blir disse søylene ikke opprettholdt vil det påvirke de indre organene våre. I TKM ser man på organer som et integrert system som sprer Qi, eller energi via meridianer. På den måten kan fjerntliggende organer påvirke ansiktet og huden vår.
Vi tar for oss de forskjellige organene og deres påvirkning på ansiktet og kroppen hvis de kommer i ubalanse.
Vi skal snakke om Non Tox behandling, eller kosmetisk akupunktur som er det grønne alternativet til Botox og plastisk kirurgi.

Dette er en teknikk som frigjør blokkeringer og som sørger for sirkulasjon i ansiktet. Den vil også kunne ha påvirkning på kroppen generelt.

Vi vil også snakke litt om baksiden av Botox behandlinger og hva slags konsekvenser det kan få.

Foredragsholderen:

Annette Finne Simonsen er utdannet homeopat ved Norsk Akademi for Naturmedisin og akupunktør ved Akupunkturhøyskolen. Har fullført kurs på den patenterte Non Tox teknikken hos Amazing Space.

Hun har hatt praksis på Skillebekk Klinikken siden 1998 og var med på åpningen av Gimle Økologiske Parfymeri, og jobbet der i to år. Jobber nå i tillegg til Skillebekk Klinikken to dager i uken på Gimle Parfymeri med spesialisering i ansiktsakupunktur/Non Tox.
www.parfymeri.no

 

For mer informasjon om foredraget, påmelding, tidspunkt og sted gå inn her på Yellow Space

Yellowspace

Skriv melding

Abonner Til toppen