Forenkle hudpleien din med Augustinus Bader i sommer

Om sommeren foretrekker vi å bruke minst mulig tid inne når det er fint vær, og mange vil ha en enklere hudpleierutine. Augustinus Bader The Cream passer ypperlig til sommerhuden – og den er laget for å virke på huden uten hjelp fra andre produkter! Alt du trenger er en rens, The Cream, og så klart solkrem. Superenkelt og kjapt!

Augustinus Bader The Cream

En lett, forfriskende, og allikevel dypt fuktgivende krem som er perfekt om sommeren. Den behandler fine linjer og rynker, dehydrering, arr, akne, aldersflekker, rødhet og ujevn tekstur. Huden føles beroliget, styrket og fuktet, med en ungdommelig, sunn glød.

Augustinus Bader The Rich Cream

En rik, intenst luksuriøs, ekstremt fuktgivende krem som stimulerer hudens naturlige fornyelsesprosesser for å dramatisk og umiddelbart forbedre hudens utseende. Huden føles beroliget, styrket og fuktet, med en ungdommelig, sunn glød. Reduserer fine linjer og rynker, samt arr, aldersflekker, rødhet og ujevn tekstur. Passer godt hvis du er veldig tørr, eller til bruk om natten.

Augustinus Bader The Discovery Duo

Augustinus Bader The Body Cream

“Skincare cannot stop at the face”. En rik, luksuriøs krem til kroppen som gir dyp fukt og synlig forbedrer hudens tone og tekstur. Med 30 års forskning i ryggen har Augustinus Bader laget et kultprodukt som gir fastere, mer tonet og jevnere hud, etterlater huden silkemyk og vakker, og støtter en sunn barrierefunksjon. Motvirker cellulitter, strekkmerker, hyperpigmentering, tørr og sprukken hud, beroliger irritert og solbrent hud og gjør at huden føles spenstig og plumpet.

Skriv melding

Abonner Til toppen