Forenkle hudpleierutinen din med Augustinus Bader

Foto: Augustinus Bader

På bare to og et halvt år har Augustinus Bader tatt verden med storm. Bli bedre kjent med hudpleieverdens nye superstjerne.

Augustinus Bader er en globalt annerkjent forsker og lege, med stamceller og regenerativ medisin som hovedfelt. Han har forsket på dette i mer enn 30 år og fikk sitt virkelige gjennombrudd i 2008 da han utviklet en banebrytende sårgel. Takket være Baders grundige forskning og patenterte stamcelleteknologi klarte gelen å reparere dype sår uten å etterlate arr. Med gelen som utgangspunkt utviklet han ansiktskremen The Cream, som raskt ble en storfavoritt blant hudpleieentusiaster verden over etter lanseringen i 2018. Victoria Beckham var blant de første som skrøt av produktet, og hun har siden vært en trofast fan av den tyske professoren (fun fact: under Victoria Beckhams motevisninger blir alle modellene preppet med produkter fra Augustinus Bader).

Baders visjon er å forenkle hudpleierutinen din uten at det går på bekostning av ingredienser. Derfor er alle produktene rike på Trigger Factor Complex 8 (TFC-8), som er en patentert hudpleieteknologi utviklet av Bader selv. TFC-8 hjelper huden med å reparere seg selv, og gjenkjenner hvilke områder i huden din som trenger ekstra pleie. Dette gjør at produktene kan brukes av absolutt alle, uavhengig av hudtilstand.

Slik fornyer du huden din med Baders to-trinns rutine:

Trinn 1: Rens med The Cream Cleansing Gel

Denne forfriskende rensegelen fjerner sminke, smuss og urenheter uten å tørke ut huden. Kan brukes både morgen og kveld. Den unike formelen starter som en gel, smelter til en rensemelk og danner et lett skum. Huden føles fuktet og næret fra første bruk. Over tid vil den jevne ut hudtonen og forminske porestørrelsen.

Trinn 2: Fukt med The Cream eller The Rich Cream

Neste steg i rutinen er den berømte fuktighetskremen som finnes i to teksturer. The Cream er den letteste varianten og passer deg med kombinert eller fet hud (eller deg som ønsker en hurtigabsorberende tekstur, uavhengig av hudtype). The Rich Cream gir et ekstra lag med fukt og beskyttelse for deg med en tørrere hudtype. Flere liker å bruke The Cream om dagen og The Rich Cream om natten.

Enten du velger The Cream, The Rich Cream (eller begge) vil du oppleve fordelene av Baders unike formulering med TFC-8. Kremene reduserer fine linjer og hyperpigmentering. Gir næring og fukt i dybden, styrker hudens egen fuktbarriere og gir den en vakker glød. 

Augustinus Bader The Cream

Augustinus Bader The Rich Cream

Ønsker du å utvide rutinen din med flere produkter fra Bader finnes det flere alternativer å velge mellom.

Augustinus Bader The Exfoliating Toner

En flerfunksjonell toner som samler alle dine behov etter rens i en smart formel. Gir en skånsom eksfolierer, redurserer porestørrelsen, lindrer rødhet og gjør huden klar for å motta neste steg i hudpleierutinen din.

Augustinus Bader The Face Oil

Denne hurtigabsorberende ansiktstoljen fukter, nærer, og revitaliserer. Gir deg synlige resultater og en vedvarende glød. Kan brukes alene eller sammen med krem for ekstra fukt.

Se hele utvalget til Augustinus Bader her.

Skriv melding

Abonner Til toppen